Tienerwerking

Inschrijven 

Registreer je als jeugdanimator


Corona-maatregelen:

 • externen en ouders mogen het gebouw niet betreden. We houden de contactbubbel zo klein mogelijk.
 • voorzie een eigen vieruurtje en drinkfles.
 • op voorhand inschrijven is verplicht!
 • inschrijven voor beide dagen is verplicht!

Opgelet: op voorhand inschrijven voor de volledige week is verplicht! 

 • Inschrijven voor de maand juli kan vanaf 15 juni 2020 om 19.00 u.
 • Inschrijven voor de maand augustus kan vanaf 15 juli 2020 om 19.00 u.

Iedere week op donderdag om 14.00 u worden de inschrijvingen afgesloten voor de Speelpleinwerking van de daaropvolgende week.


Met de Tienerwerking wil het gemeentebestuur een activiteitenaanbod voorzien voor tieners. De Tienerwerking organiseert activiteiten en geeft ruimte aan jongeren om samen te zijn. Dit jaar worden door de corona-maatregelen geen uitstappen of workshops voorzien.

Voor wie?

De activiteiten van Tienerwerking worden georganiseerd voor jongeren van het 1e middelbaar tot en met het 3e middelbaar (op basis van schooljaar 2019-2020).

Wanneer?

De Tienerwerking opent de deuren op woensdag en vrijdag op onderstaande dagen:

 • woensdag 8 en vrijdag 10 juli 2020;
 • woensdag 15 en vrijdag 17 juli 2020;
 • woensdag 29 en 31 juli 2020;
 • woensdag 5 en vrijdag 7 augustus 2020;
 • woensdag 12 en vrijdag 14 augustus 2020;
 • woensdag 19 en vrijdag 21 augustus 2020.

Tijdens de andere dagen zal het spelmateriaal en het gebouw gepoetst worden, bereiden de animatoren voor en krijgen ze de nodige opleidingen voor de daaropvolgende activiteit.

Opgelet! Er zijn geen uitstappen en workshops, hiervoor kan dus niet ingeschreven worden.

Waar?

Villa Snoeck, Stationsstraat 69 in Aalter-centrum.

Tijdstip

De Tienerwerking is open van 13.00 u tot 16.00 u.

Deelnameprijs

Deelnemen aan de Tienerwerking is gratis.

Speelpas

Om naar de Tienerwerking te komen heeft je kind een Speelpas 2020 nodig. De Speelpas is gratis en heb je niet nodig bij het inschrijven van je kind voor de Tienerwerking. Bij aanvang van de eerste deelname aan de Tienerwerking zal je gevraagd worden om de nodige gegevens in te vullen op de speelpas. De Speelpas wordt op vrijdagnamiddag met jouw kind meegegeven naar huis zodat je de Speelpas opnieuw kan gebruiken bij de volgende deelname aan de Tienerwerking.

Afgelasten activiteit

Het gemeentebestuur kan een activiteit annuleren die door overmacht niet kan plaatsvinden of indien er te weinig begeleiding beschikbaar is voor het veilig en ordelijk verloop van de activiteiten. De ingeschreven deelnemers worden dan verwittigd per telefoon.

Drank en voeding

Jongeren die deelnemen aan de Tienerwerking nemen een vieruurtje en een drinkfles (gevuld) mee. Drinkbaar water is te allen tijde gratis beschikbaar.

Medicatie

Er wordt geen medicatie toegediend tijdens de Tienerwerking. Het gemeentebestuur raadt aan om medicatie te laten voorschrijven door de huisarts die ’s morgens en ’s avonds kan toegediend worden door de ouders.

Privacy

Foto’s, genomen tijdens de activiteiten van de Tienerwerking, worden enkel gepubliceerd als de toestemming uitdrukkelijk gegeven werd.