Tienerwerking

Inschrijven 

Registreer je als jeugdanimator


Corona-maatregelen

Wegens de corona-maatregelen vindt er tijdens de paasvakantie 2021 geen Tienerwerking plaats. Houd de Facebookpagina: Jeugd Aalter in de gaten voor een leuk alternatief om van thuis uit te doen.


Met de Tienerwerking wil het gemeentebestuur een activiteitenaanbod voorzien voor tieners. De Tienerwerking organiseert activiteiten en geeft ruimte aan jongeren om samen te zijn. 

Voor wie?

De activiteiten van Tienerwerking worden georganiseerd voor jongeren van het 1ste middelbaar tot en met het 3de middelbaar (op basis van schooljaar 2020-2021).


Wanneer?

Paasvakantie 2020

Wegens de corona-maatregelen vindt er tijdens de paasvakantie 2021 geen Tienerwerking plaats. Houd de Facebookpagina Jeugd Aalter in de gaten voor een online alternatief.

  • Wanneer? Dinsdag 13 april 2021 tot en met vrijdag 16 april 2021.
  • Waar? Online, Facebookpagina: Jeugd Aalter

Speelpas

Om naar de Tienerwerking te komen, heeft je kind een Speelpas 2021 nodig. De Speelpas is gratis en heb je niet nodig bij het inschrijven van je kind voor de Tienerwerking. Bij aanvang van de eerste deelname aan de Tienerwerking zal je gevraagd worden om de nodige gegevens in te vullen op de speelpas. De Speelpas wordt op vrijdagnamiddag met jouw kind meegegeven naar huis zodat je de Speelpas opnieuw kan gebruiken bij de volgende deelname aan de Tienerwerking.


Afgelasten activiteit

Het gemeentebestuur kan een activiteit annuleren die door overmacht niet kan plaatsvinden of indien er te weinig begeleiding beschikbaar is voor het veilig en ordelijk verloop van de activiteiten. De ingeschreven deelnemers worden dan verwittigd per telefoon.


Drank en voeding

Jongeren die deelnemen aan de Tienerwerking nemen een vieruurtje en een drinkfles (gevuld) mee. Drinkbaar water is te allen tijde gratis beschikbaar.


Medicatie

Er wordt geen medicatie toegediend tijdens de Tienerwerking. Het gemeentebestuur raadt aan om medicatie te laten voorschrijven door de huisarts die ’s morgens en ’s avonds kan toegediend worden door de ouders.


Privacy

Foto’s, genomen tijdens de activiteiten van de Tienerwerking, worden enkel gepubliceerd als de toestemming uitdrukkelijk gegeven werd.