Tienerwerking

Inschrijven voor een activiteit

Registreer je als jeugdanimator


Wat?

Met de Tienerwerking organiseert het gemeentebestuur tijdens de zomervakantie en de kleinere schoolvakanties activiteiten voor jongeren van 12 tot 15 jaar. Workshops, sportactiviteiten en uitstappen vormen de hoofdmoot van deze werking.

Wanneer?

Individuele activiteiten vinden plaats tijdens alle schoolvakanties. Het volledige activiteitenprogramma voor de volgende vakantie vind je onderaan op deze pagina.

Voor wie?

  • jongens en meisjes vanaf 12 tot en met 15 jaar.
  • animatoren vanaf 18 jaar.

Activiteiten, uitstappen en workshops

Voor de activiteiten, uitstappen en workshops dien je wel op voorhand in te schrijven. Het aantal plaatsen is dan ook beperkt.

De cel Jeugdvoorzieningen zet de deuren open voor alle kinderen. De Tienerwerking tracht hun activiteiten toegankelijk te maken voor iedereen. De kostprijs van de activiteiten wordt bewust zo laag mogelijk gehouden zodat deze alvast geen drempel vormt.Inclusie

Verder kan er (na een grondig gesprek tussen de ouders en de begeleiders) extra aandacht gegeven worden aan bepaalde kinderen door de monitoren. Wie niet geïntegreerd kan worden in de reguliere werkingen, kan eventueel terecht bij onze werking voor personen met een beperking: Gammetoen.