Speelpleinwerking JAAK

Wegens een update aan het inschrijfsysteem zullen de betalingen voor Lochtink vanaf 12 april 2024 rechtstreeks gebeuren in de webshop.

Inschrijven

Registreer je als jeugdanimator


Opgelet: kinderen kunnen gebracht worden tussen 8.00 u en 9.00 u en opgehaald worden tussen 16.00 u en 17.30 u. Eens de activiteit gestart is (tussen 9.00 u en 16.00 u) kunnen kinderen niet meer gebracht of afgehaald worden. Mogen we vragen om deze uren te respecteren. 

Snel naar:


Speelpleinwerking JAAK combineert georganiseerde activiteiten en een begeleid open speelaanbod.

Voor wie?

De activiteiten van Speelpleinwerking JAAK worden georganiseerd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Om deel te nemen aan de Speelpleinwerking moet de deelnemer minstens 4 jaar zijn aan de start van de Speelpleinweek. Dit geldt ook als de deelnemer niet op maandag deelneemt. 


Inschrijvingen

Inschrijven voor de Speelpleinwerking gebeurt via de gemeentelijke webshop. De inschrijvingen worden steeds afgesloten op de laatste donderdag om 14.00 u voor de daaropvolgende week.


Zomervakantie 2024

Openingsdagen:

  Locatie Speelpleinwerking JAAK Locatie Mobiele Speelpleinwerking JAAK
Week 1: 3 juli – 5 juli 2024 Jeugdcentrum Kadans, Stationsstraat 71, Aalter

GESLOTEN

Week 2: 8 juli – 12 juli 2024

Jeugdcentrum Kadans, Stationsstraat 71, Aalter

Gemeentelijk ontmoetingscentrum, Oude Kantschool 7, Sint-Maria-Aalter
Week 3: 15 juli – 19 juli 2024 Jeugdcentrum Kadans, Stationsstraat 71, Aalter Gemeentelijk ontmoetingscentrum, Poekedorpstraat 16, Poeke
Week 4: 22 juli – 26 juli 2024 Jeugdcentrum Kadans, Stationsstraat 71, Aalter Gemeentelijk ontmoetingscentrum Bellemdorpweg 5A, Bellem
Week 5: 29 juli – 2 augustus

GESLOTEN

GESLOTEN

Week 6: 5 augustus – 9 augustus Jeugdlokalen Flabuit, Prinsengoeddreef 33, Aalter Gemeentelijk ontmoetingscentrum, Oude Kantschool 7, Sint-Maria-Aalter
Week 7: 12 augustus – 16 augustus Jeugdlokalen Flabuit, Prinsengoeddreef 33, Aalter Gemeentelijk ontmoetingscentrum, Guldensporenplein 11, Lotenhulle
Week 8: 19 augustus - 23 augustus Jeugdlokalen Flabuit, Prinsengoeddreef 33, Aalter Gemeentelijk ontmoetingscentrum Bellemdorpweg 5A, Bellem
Week 9: 26 augustus – 28 augustus Jeugdlokalen Flabuit, Prinsengoeddreef 33, Aalter

GESLOTEN

 

OPGELET! Er is geen Speelpleinwerking JAAK en Mobiele Speelpleinwerking JAAK op: 
1 juli 2024
2 juli 2024
15 augustus 2024
29 augustus 2024
30 augustus 2024

Openingsuren: 

Speelpleinwerking JAAK is tijdens de zomervakantie open van 9.00 u tot 16.00 u.

Kinderen kunnen gebracht worden tussen 8.00 u en 9.00 u en opgehaald worden tussen 16.00 u en 17.30 u. Eens de activiteit gestart is (9.00 u en 16.00 u) kunnen kinderen niet meer gebracht of afgehaald worden.

Inschrijvingen:

Om deel te nemen aan Speelpleinwerking JAAK tijdens de zomervakantie is vooraf inschrijven verplicht.

De inschrijvingen starten op maandag 15 april 2024 om 19.00u via de gemeentelijke webshop.

De inschrijvingen worden steeds afgesloten op de laatste donderdag om 14.00 u voor de daaropvolgende week.

Speelpas

Om deel te nemen aan de Speelpleinwerking, heeft jouw kind een Speelpas 2024 nodig. Die is gratis en ontvang je bij de eerste deelname aan de Speelpleinwerking. Nadat je de gegevens ingevuld hebt op de Speelpas wordt die door de speelpleinwerking bijgehouden tot de laatste dag van deelname. Vraag dus zeker jouw Speelpas terug aan de inschrijftafel op je laatste dag.

Speelpas verloren? Geen probleem, vul een nieuwe pas in bij de eerstvolgende activiteit.


Deelnameprijs

De kostprijs per dag bedraagt 6 euro.
De betaling gebeurt onmiddellijk bij het afrekenen van de activiteit(en).


Annulatie

Kosteloos annuleren voor de Speelpleinwerking:

  • Minstens 7 kalenderdagen voor het begin van de activiteit kan kosteloos geannuleerd
    worden.
  • Minder dan 7 kalenderdagen voor het begin van de activiteit kan enkel geannuleerd worden mits het voorleggen van een doktersattest of met een verklarend attest van de werkgever.
  • Meerdaagse activiteiten kunnen na de start van de activiteit enkel geannuleerd worden mits het voorleggen van een doktersattest. Enkel de gemiste dagen worden terugbetaald.
  • Moet het attest binnen de 7 kalenderdagen vanaf de eerste dag van afwezigheid worden
    bezorgd aan de organiserende cel.

Zonder annulatie of bij laattijdige annulatie wordt de activiteit volledig aangerekend.

Het bestuur kan een activiteit annuleren door overmacht of indien er te weinig begeleiding beschikbaar is voor het veilig en ordelijk verloop van de activiteiten. De ingeschreven deelnemers worden dan telefonisch verwittigd.


Drank en voeding

Kinderen die deelnemen aan de Speelpleinwerking nemen een lunchpakket, een tien- en vieruurtje (koek en/of fruit) en een drinkfles (’s morgens gevuld) mee. Drinkbaar water is altijd gratis beschikbaar.


Medicatie

Er wordt geen medicatie toegediend tijdens de Speelpleinwerking. Het bestuur raadt aan om medicatie te laten voorschrijven door de huisarts die ’s morgens en ’s avonds kan toegediend worden door de ouders.


Privacy

Foto’s van deelnemers, genomen tijdens de activiteiten van de Speelpleinwerking, worden enkel gepubliceerd indien de uitdrukkelijke toestemming gegeven werd.


Inclusie

Kinderen die willen aansluiten via de inclusieve werking moeten in goede gezondheid verkeren!

Ze mogen niet tot een risicogroep behoren of er mag geen sprake zijn van een chronische aandoening. Wil je graag je kind inschrijven voor de inclusieve werking, neem dan zeker contact op met de cel Jeugdwerk en welzijn, zodat er voldoende ondersteuning kan voorzien worden.

Inclusie kan enkel na overleg met de cel Jeugdwerk en welzijn en indien er voldoende ondersteuning kan voorzien worden.