Het gemeentebestuur, de Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG) en HoReCa Vlaanderen de startersbrochure Van A tot Z naar je eigen horecazaak" opgemaakt.
Deze brochure legt uit waar de startende horeca-uitbater aan moet voldoen, geeft praktische tips en verwijst door waar nodig.
Handig zijn ook de checklisten die je als horeca-uitbater een praktisch overzicht geven van welke verplichtingen je allemaal hebt. Je kan ze onderaan downloaden en er direct mee aan de slag.
Bijlagen
- Startersbrochure Horeca (maart 2020) [1,2Mb] (pdf)
- Checklist café [72,6Kb] (pdf)
- Aanvraagformulier terrasvergunning [93,3Kb] (pdf)
- Aanvraagformulier drankvergunning [129,9Kb] (pdf)
- Checklist eetgelegenheid - restaurant [72,9Kb] (pdf)
- Checklist logies - hotel [72,7Kb] (pdf)
- Checklist bekendmaking [23,2Kb] (pdf)
- Checklist documenten [24,4Kb] (pdf)