Kleuter- en kinderwerking

Inschrijven

Registreer je als jeugdanimator


Corona-maatregelen

Net als in de zomer werkt de cel Jeugdvoorzieningen met een vaste contactbubbel die geldt voor een volledige week. Inschrijven voor de volledige periode is daarom ook verplicht.

’s Morgens ontvangt een animator aan de inschrijvingstafel je kind en brengt je zoon/dochter tot bij de andere spelende kinderen.

Vul verplicht de medische fiche in bij inschrijving. Die wordt enkel gebruikt om administratieve redenen en voor mogelijk contactonderzoek.

Dit jaar worden door de corona-maatregelen geen uitstappen of workshops voorzien.


De Kleuter- en kinderwerking is een combinatie van georganiseerde activiteiten en een begeleid open speelaanbod. De werking staat open voor alle kleuters en kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De activiteiten worden ingedeeld per leeftijd.


Wanneer?

Er zijn tijdens alle schoolvakanties activiteiten ingepland, met uitzondering van de zomervakantie. 

Om deel te nemen aan de activiteiten van de Kleuter- en kinderwerking moet je vooraf inschrijven.

Krokusvakantie 2021

  • Voor wie? Kinderen van 4 tot en met 12 jaar (met uitzondering van de jongeren schoolgaand in het secundair onderwijs).

  • Wanneer? Dinsdag 16 februari tot en met vrijdag 19 februari 2021, van 9.00 u tot 16.00 u. Kinderen kunnen gebracht worden tussen 8.00 u en 9.00 u en opgehaald worden tussen 16.30 u en 17.30 u. Inschrijven voor de volledige week verplicht, instappen tijdens de week is niet mogelijk;

  • Waar? Jeugdcentrum Kadans, Stationsstraat 71, Aalter.

  • Meebrengen? Lunchpakket, tienuurtje, vieruurtje en herbruikbare drinkfles

  • Prijs? 20 euro.

  • Inschrijven: vanaf vrijdag 29 januari 2021 19.00 u tot en met donderdag 11 februari 2021 om 14.00 u via www.aalter.be/leeft-zich-uit

Opgelet! De krokusvakantie kan onder voorbehoud plaatsvinden zolang de genomen corona-maatregelen dit toestaan.


Inclusie

De cel Jeugdvoorzieningen zet de deuren open voor alle kinderen.

De Kleuter- en kinderwerking tracht zijn activiteiten toegankelijk te maken voor iedereen. De kostprijs van de activiteiten wordt bewust zo laag mogelijk gehouden, zodat deze alvast geen drempel vormt. 

Verder kan er (na een grondig gesprek tussen de ouders en de begeleiders) extra aandacht gegeven worden aan bepaalde kinderen door de animatoren. Wie niet geïntegreerd kan worden in de reguliere werkingen, kan eventueel terecht bij Gammetoen, onze werking voor personen met een beperking.