Hulp bij het invullen van jouw belastingaangifte? Maak een afspraak voor zitdag

Gepubliceerd op dinsdag 9 mei 2023
Wie hulp nodig heeft bij het invullen van zijn/haar belastingaangifte kan op dinsdag 13 juni 2023 terecht in het gemeentehuis. Dit kan enkel op afspraak.

Deze zitdag is reeds volzet.

Ja kan wel nog een afspraak maken voor telefonische hulp via deze link. Moeilijkheden met het maken van de afspraak? Bekijk onderaan deze pagina de handleiding.

Medewerkers van de Federale Overheidsdienst Financiën helpen je van 9.00 u tot 12.00 u en van 13.00 u tot 15.00 u met jouw aangifte.

Maak een afspraak

Je dient per aangifte een afspraak te maken. Dus als je drie aangiftes wil laten invullen, moet je hiervoor drie afspraken maken. Een afspraak maken kan via tel. 09 325 22 00 (tijdens de openingsuren van de gemeentelijke diensten) of aan de balies van het gemeentehuis Aalter-centrum en het contactpunt Knesselare. Bij het maken van een afspraak wordt jouw naam, rijksregisternummer en telefoonnummer gevraagd.

Meebrengen

Breng tijdens de zitdag zeker je identiteitskaart mee. Kom je met de aangifte van iemand anders? Breng dan ook een kopie van zijn of haar identiteitskaart mee en een volmacht.