Duikclub BUDDY DIVE vzwBuddy Dive is als duikclub actief sinds 1990 en is door de jaren heen geëvolueerd tot een all-round duikclub met voor elk wat wils:
 
  • Duikopleidingen: Duikopleidingen staan open voor zowel leden als  niet-leden. Je kan bij ons terecht voor opleidingen van beginnend duiker tot instructeur, van recreatief duiken tot technisch duiken. Onze opleidingen worden gegeven door ervaren instructeurs volgens het PADI-systeem (Professional Association of Diving Instructors). PADI is de grootste internationaal erkende organisatie van duikinstructeurs. Een PADI-brevet wordt dan ook nagenoeg overal ter wereld erkend.
 
  • Clubtrainingen: Leden zijn elke vrijdag van 20:30 tot 21:30 op de wekelijkse zwembadtrainingin welkom in het gemeentelijk zwembad van Aalter. Tijdens de zwembadtrainingen worden de vaardigheden die in de opleidingen zijn aangeleerd, onderhouden en verbeterd. Zowel vaardigheden van je eigen niveau komen aan bod, als vaardigheden van de meer gevorderde opleidingen. Zo krijg je de kans om te proeven van de mogelijkheden die binnen ons opleidingspakket beschikbaar zijn.
 
  • Clubduiken: De duikopleidingen en clubtrainingen dienen een hoger doel: duiken, daar doen we het voor. Doorheen het jaar organiseren we enkele duikdagen en -avonden. Tijdens het zomerverlof vind je ons regelmatig aan de waterkant, in binnenland of in de buurlanden. Clubduiken zijn voorbehouden voor leden.
 
  • Duikreizen: Leden die graag in tropisch water duiken, kunnen eveneens bij ons hun hartje ophalen. Jaarlijks wordt binnen de club een duikreis georganiseerd. Zo vond je ons de laatste jaren o.a. in Egypte, de Filipijnen en Indonesië.
 
Wij nodigen je uit om eens een kijkje te komen nemen tijdens de clubtrainingen. Geef wel vooraf een seintje aan Lieven via onze algemene gegevens hieronder.
 
Lijkt leren duiken je wel iets? Neem dan contact op met Lieven voor de mogelijkheden, via info@buddydive.net of 0477 898 096
 
Meer informatie vind je op onze website!Adres

Adres
Ganzeplas 33 , 9880 AALTER
E-mail
info@buddydive.net
Website
www.buddydive.net

Contact

Lieven Vanheste

Voorzitter

Lieven Vanheste

Secretaris

Griet Goethals