Chiro Kierewiet Bellem

Wie zijn we?
Onze leidingsploeg bestaat uit 25 enthousiaste en gemotiveerde leid(st)ers die om de 14 dagen een superonwijsfantastische zondagnamiddag in elkaar boksen. Per groep is er een vaste leidingsploeg van minimum 2 tot 5 leid(st)ers, afhankelijk van de groepsgrootte en de leeftijd van de leden.

Voor wie zijn we er?
We zijn er voor alle kinderen vanaf het eerste leerjaar tot en met het zesde middelbaar. Zij worden ingedeeld in de volgende leeftijdsgroepen:

Pinkels: 1ste leerjaar en 2de leerjaar
Speelclub: 3de en 4de leerjaar
Rakwi's: 5de en 6de leerjaar
Tito's: 1ste en 2de middelbaar
Keti's: 3de en 4de middelbaar
Aspi's: 5de en 6de middelbaar

Wat doen we?
Elke Chironamiddag zorgen we voor een keicoole activiteit. Onze supercreatieve breinen zorgen voor de meest leuke en originele spelen. Maar daarnaast knutselen, koken, sporten, ... we ook.

Er is niet alleen een Chironamiddag om de twee weken. Binnen het jaar organiseren we ook een megagezelligtoffe kerstactiviteit, een paaseierenzoektocht voor onze kleinste lekkerbekken en een uitstap vol avontuur en ontdekking in de paasvakantie.

Openingsuren

Om de 14 dagen is er op zondagnamiddag Chiro van 14.00 u tot 17.00 u. We bevinden ons aan, in, naast, op, rond onze lokalen in de Goedingenstraat 70 in Bellem (straat rechtover de kleuterschool).

Adres

Adres
Goedingenstraat 70 , 9881Bellem
E-mail
info@chiro-kierewiet.be
Website
http://www.chiro-kierewiet.be/

Contact

Cedric Holderick