Speak Up

Speak Up is een gemeentelijke podcast die gemaakt is door en voor jongeren. In de podcast wordt er elke afleveringen gewerkt rond één bepaald thema die jongeren zelf mogen kiezen.

Waar kan ik de podcast beluisteren?

De podcast kan je zowel online als offline, of gewoon hier op deze pagina beluisteren.

Youtube: Jeugd Aalter

Spotify: Speak Up Aalter

SoundCloud: Speak Up Aalter

Hoe kan ik meewerken aan de podcast?

Heb jij de podcast al gehoord? Heb jij zelf leuke verhalen om te delen? Wil je graag bij andere jongeren luisteren hoe zij tegenover een bepaald thema staan? En zit het te kriebelen om mee te werken aan de podcast? 

Luister alvast naar de eerste aflevering waarin er meer uitleg wordt gegeven over de werking van Speak Up.

Meewerken aan de podcast kan op verschillende manieren:

Maak je eigen aflevering met een zelf gekozen thema.

Je wilt graag eens proeven van hoe je een podcast opneemt en monteert? Je hebt een leuk idee voor een aflevering, maar je hebt geen interesse om mee te helpen bij de jaarwerking? Geen probleem. Ga in overleg met cel Jeugdwerk en welzijn en maak gebruik van het materiaal in Jeugdcentrum Kadans, Stationsstraat 71, Aalter. 

Werk mee aan achter de schermen van Speak Up. 

Ben je gebeten door de microbe van podcasten, heb je veel ideeën en enthousiasme? Werk mee aan de podcast achter de schermen door heen het jaar. Denk mee over leuke thema's en de planning. Neem op regelmatige basis podcast op en/of werk mee aan de montage. Ga in overleg met de cel Jeugdwerk en welzijn rond de organisatie van Speak Up. 

Wil je graag meewerken aan de podcast? Stuur een mail naar jeugd@aalter.be met jouw contactgegevens en op welke manier je wenst mee te werken.

Afleveringen

Aflevering 1: Wat is Speak Up?

In deze korte aflevering geven wij, Kayla, Sam en Hannah meer uitleg over wat Speak Up is, hoe jij er naar kan luisteren en vooral hoe jij als Aalterse jeugd hier kan aan mee werken.

Spotify: Aflevering 1

SoundCloud: Aflevering 1