Padel

Het lokaal bestuur plant de aanleg van nieuwe padelterreinen in het Sportpark Aalter-centrum. Het bestuur gaat hiervoor op zoek naar een concessiehouder die de nieuwe terreinen wil aanleggen en uitbaten. De nieuwe terreinen in Aalter-centrum komen er omwille van de groeiende populariteit van de padelsport. Daarnaast draagt het bij tot de verdere modernisering van het Aalterse sportpark.

Zoektocht naar concessiehouder

Voor de aanleg en uitbating van de nieuwe padelterreinen is het lokaal bestuur op zoek naar een concessiehouder die de velden aanlegt en privé uitbaat voor de komende 18 jaar met de optie om eenmalig te verlengen met nog eens 9 jaar. Het bestuur nodigt geïnteresseerde partijen uit om een voorstel in te dienen om de domeinconcessie te bekomen.

Geïnteresseerd?

Op woensdag 7 december 2022 om 10.00 u kun je deelnemen aan het plaatsbezoek. Uiterlijk tot woensdag 11 januari 2023 om 11.00 u kun je jouw concessievoorstel indienen. 

Kandidaten die een voorstel indienen worden uitgenodigd een verplichte mondelinge toelichting over hun voorstel te geven op woensdag 18 januari 2023 tussen 9 en 17.00 u. De locatie en de exacte timing wordt vanaf 12 januari 2023 aan de kandidaten meegedeeld.

Meer informatie over de vestiging en het indienen van een concessievoorstel vind je onderaan deze pagina.