Gezellige namiddagen in OC Kerkem

Iedere inwoner van Aalter kan in het ontmoetingscentrum Kerkem terecht voor informatie over allerlei hulpverlening, algemene zorgvragen, spetterende activiteiten en vormingen. Ontmoetingsmomenten en sociale contacten zijn een rode draad doorheen de werking.

Activiteiten

Een lekkere maaltijd? Een spelletje bingo? Of jouw beste dansbeentje voorzetten tijdens een Thé Dansant? Het OCMW Aalter organiseert heel wat gezellige activiteiten in ontmoetingscentrum (OC) Kerkem.

Warme maaltijden

Een lekkere maaltijd is voor velen dagelijkse kost, maar soms lukt koken niet. Daarom kan je op woensdagmiddag genieten van een warme maaltijd aan 10 euro. Op het menu staat er soep, een hoofdgerecht en een dessert, inclusief water en koffie. Ben je vegetariër of allergisch aan bepaalde voedingsmiddelen? Dan voorzien we een aangepaste maaltijd. Je kan ook rekenen op aangepast vervoer als je moeilijk te been bent of op een verminderd tarief bij financiële strubbelingen. Schrijf je ten laatste op maandag om 17.00 u in (om die week nog te genieten van een maaltijd) via www.aalter.be/warme-maaltijden of tel. 09 325 95 95.

Bingonamiddag

Elke eerste donderdag van de maand is er een gratis bingonamiddag van 14.00 u tot 16.00 u. Er zijn tal van prijzen te winnen. 

Activiteitennamiddag

Elke tweede vrijdag van de maand is er een gratis activiteitennamiddag van 14.00 u tot 16.00 u. Per maand zijn er andere activiteiten, zoals knutselen, volksspelen, sporten met de Wii, een filmnamiddag of de Tour de France op groot scherm. Informeer via annick.bakeland@veiligehave.be of tel. 09 374 95 21 naar de maandactiviteiten. 

Meer info over deze activiteiten? Neem contact op met het OCMW.