Blue-bikes

Naar de site van Blue-bike

Reis je vaak met de trein en moet je daarna snel de stad in? En gebeurt dat wel vaker in verschillende stations? Dan valt een Blue-bike zeker te overwegen! Deze deelfietsen zijn ideaal voor wie af en toe eens in een ander station afstapt of niet dagelijks de trein neemt.

Er zijn 12 fietsen van Blue-bike beschikbaar aan het station van Aalter-centrum. Je vindt ze in het fietsenrek aan de zijde van de Spoorweglaan.

24 uur op 24 uur fietsen

  • In een 60-tal Vlaamse treinstations.
  • Tot twee fietsen ontlenen met één abonnement.
  • Een leenbeurt duurt max. 24 uur.

Bedrijven als duurzame voortrekkers

Via een derdebetalersyteem kan je de kosten gedeeltelijk of volledig vergoeden voor je personeel. Deze tussenkomst is overigens 100% fiscaal aftrekbaar. Daarnaast biedt Blue-bike exclusief voor bedrijven ook vouchers aan. Ze functioneren los van de lidkaarten en gelden als een eenmalige ontlening van 24 uur.

Stevige fietsen

De Blue-bikes zijn stevige Belgische fietsen met zeven versnellingen, banden met een antilekkagesysteem, een boodschappenmandje, een steeds brandend fietslicht en twee fietssloten. Staan de banden plat of is er een ander defect aan de fiets? Dan kan je dit aangeven via de sleutel-automaat. De fiets wordt dan vastgezet en zal worden hersteld door GroepINTRO uit Deinze.