Zomerzoektocht kent winnaars

Gepubliceerd op donderdag 24 oktober 2019
Tijdens de Week van het Bos op de Drongengoedhoeve raakten ook de winnaars van de Fotozomerzoektocht bekend.

Het oplossen van de zoektocht bleek niet zo makkelijk. Elke deelgemeente kreeg netjes drie foto’s toegekend. Van de 66 geldige formulieren, vulden drie mensen alles juist in. De fiere winnaars zijn :

  • Pol De Vriendt
  • Andrea Van Loo
  • Dirk De Muyter

Ze krijgen een Aalterbon ter waarde van 25 euro én een extra prijs, geschonken door een gulle schenker. Pol Devriendt wint de rondleiding doorheen het kasteel, Andrea Van Loo de begeleide wandeling in het Drongengoed, geschonken door Vrienden van het Drongengoed VZW. Dirk De Muyter kreeg een bon ‘werken op de draaischijf’ van keramiekatelier Cuesta.

Herkende je deze?

Vier locaties zorgden hier en daar voor wat verwarring in de antwoorden. Herken je het gat in het dak van het schuilhuisje in het Drongengoed, het mooie brandglas in de inkomhal van de St.-Godelievekerk in Aalter-Brug, het stuk van het standbeeld voor ‘t Vrijhof in Aalter-centrum en de opmerkelijke boom in het kasteeldomein van Poeke? Eén ding is zeker: het doel om de deelnemende inwoners de verschillende deelkernen te laten ontdekken is alvast gelukt. Op naar de volgende editieā€¦