Winterconcert: kamermuziektrio Enharmonie

Voor het tweede winterconcert in Poeke kasteel hebben we klaveciniste Anne-Laure Lelièvre bereid gevonden een prachtig programma samen te stellen. Samen met Emily Audouin (viole de gambe) en Pascale Haarscher (flûte à bec) brengen ze Franse en Duitse muziek uit de 18de eeuw.

Anne-Laure Lelièvre // klavecimbel

Anne-Laure Lelievre kreeg de DFS met grote CNSMD vermelding van Parijs met inbegrip van de klavecimbel prijzen, continuo en kamermuziek in klassen van Christophe Rousset, Kenneth Weiss en Blandine Rannou. Ze werkte samen met Olivier Baumont, Huguette Dreyfus, Pierre Hantaï. Ze won de International Harpsichord Competition in Montreal. Ze is een professor in kunsteducatie.

Anne-Laure Lelièvre heeft als solist bij de Giorgio Cini Foundation in Venetië, in het Zwarte Perigord Festival, het Festival "concert Couperin" in het centrum van Montreal Pierre Péladeau etc ... Ze speelde kamermuziek en orkest (onder leiding van jan Talich, Jaap ter Linden, Marc Destrubé, Jean-Marc Labylle) in Saint Riquier Festival, het muzikale seizoen Royaumont, in de Cité de la Musique in Parijs, de Jean festival de Fontaine, in de aula van het Louvre. Ze werkte samen met barokdanseres Cécilia Gracio Moura. Ze trad de originele muziek van Marc-Olivier Dupin gemaakt voor ingebeelde zieke in Comedie-Franse.

Emily Audouin // viole de gambe

Emily Audouin studeerde cum laude af aan Lyon CNSMD in viola da gamba. Ze werkte samen met Christine Plubeau, Marianne Muller, Jérôme Hantaï, René Jacobs en Wieland Kuijken. Ze speelde onder leiding van Peter Schreier, J. Claude Malgoire, Olivier Vernet, Michel Laplenie, Alessandro de Marchi, Emmanuel Bardon. 

Emily Audouin heeft opgenomen met ensembles Spirale, de schat van Orpheus, de Grote Stal en het Huis van de Koning, Boogschutter, Suonare e Cantare, Muzikale Humors, ...

Pascale Haarscher // Flûte à bec

Na haar studies aan la Faculté de Musicologie en aan het conservatorium van Strasbourg, trainde Pascale Haarscher met Michelle Tellier en Pierre Hamon. En werkte ze uitsluitend nog met Walter van Hauwe, Han Tol en Pedro Memmelsdorf. Ze beoefent ook barokfagot en heeft gespeeld in formaties zoals : "La Grande Écurie et la Chambre du Roy" dir. J.Cl. Malgoire, "Les Musiciens du Louvre" dir. M. Minkowski, "La Simphonie du Marais" dir. H. Reyne. Meer recent beoefende ze muziek uit de Middeleeuwen binnen het ensemble "Obsidienne" dir. E. Bonnardot. Ze speelt ook regelmatig op de fluiten van het Parijse muziekmuseum, waar ze optreedt in een kwartet. Als houder van de C.A.-recorder geeft ze les aan het Conservatorium van Bobigny, nabij Parijs.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

15,00 euro

Waar

Kasteel van Poeke

Reservatie

Filter op categorie