Léon Bekaertlaan gaat pas dicht op maandag 27 januari

Gepubliceerd op donderdag 16 januari 2020
De werken in industriezone Lakeland gaan verder. De Léon Bekaertlaan zal pas afgesloten worden vanaf maandag 27 januari 2020, een week later dan voorzien. Op dat moment gaat de omleiding via Zuidleiestraat in.

In de Nijverheidslaan/Venecolaan blijft één rijvak volledig afgesloten. De huidige omleiding via de Ambachtenlaan blijft behouden zodat er steeds verkeer in één richting mogelijk is. In de Léon Bekaertlaan blijft tot maandag 27 januari 2020 verkeer mogelijk in beide richtingen. Het verkeer kan beurtelings passeren via verkeerslichten.

Léon Bekaertlaan afgesloten

Vanaf maandag 27 januari 2020 gaat de Léon Bekaertlaan dicht. Dat is een weekje latern dan aanvankelijk voorzien.

Het doorgaand verkeer tussen de Oostmolenstraat en de Venecolaan en Knokkebaan (N44) wordt in beide richtingen omgeleid via de Durmelaan, Zuidleiestraat en Venecolaan. Fietsers volgen de omleiding via Venakker en de Oostmolenstraat. Bedrijven in de werfzone blijven altijd bereikbaar.

Bij slecht weer of onvoorziene omstandigheden kan de planning altijd wijzigen.

Nodig voor bevoorradingszekerheid

De werken in Lakeland duren tot eind 2020 en zijn nodig om de energiebevoorrading in Aalter, Knesselare en Wingene te blijven garanderen. Elia zorgt in één beweging ook voor de modernisering en capaciteitsuitbreiding van het hoogspanningsnet op de industriezone Lakeland. Meer info via www.elia.be/projecten, omwonenden@elia.be of tel. 0800 11 089.