Word vrijwilliger bij het lokaal bestuur

Iedere dag zetten heel wat vrijwilligers zich in voor onze samenleving. Dit op vlak van sport, natuur of cultuur, maar er zijn ook verschillende verenigingen actief voor personen met een beperking, zieken of mensen in armoede. Dankzij hun belangeloze inzet is Aalter een bruisende gemeente waar het goed is om te leven. Vrijwilligerswerk is niet enkel waardevol voor onze samenleving. Het is ook vaak heel verrijkend voor de vrijwilliger zelf.

Kies je voor vrijwilligerswerk, dan kies je voor een zinvol engagement dat voldoening biedt, leer je nieuwe mensen kennen, ontwikkel je talenten, ontdek je nieuwe hoeken van de samenleving of verzamel je werkervaring. Bij het gemeentebestuur van Aalter kan je terecht als vrijwilliger. Dagelijks zetten wij ons in voor het welzijn van de Aalternaren. Dit kan je gerust ruim interpreteren. We kunnen jou dan ook heel wat verschillende mogelijkheden aanbieden om als vrijwilliger aan de slag te gaan.

Deze pagina helpt je bij je zoektocht. Laat je verrassen en inspireren door ons aanbod. Wens je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op, zodat wij jou verder kunnen helpen bij jouw keuze!

Tip: er zijn ook allerlei Aalterse verenigingen en organisaties op zoek naar nieuw bloed. Een overzicht van alle actieve verenigingen vind je op www.aalter.be/verenigingen.