Verrassing voor Vaderdag: doe het met een Aalterbon!

Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024
Op zondag 9 juni 2024 is het weer zo ver, Vaderdag! Bent u nog op zoek naar het perfecte geschenk? De Aalterbon schittert als dé ideale keuze, ongeacht de gelegenheid.

Het is niet alleen een cadeau dat iedereen kan bekoren, maar het ondersteunt ook onze lokale handelaars, waardoor het een duurzame en veelzijdige attentie is. Toon uw liefde in de vorm van een bon en winkel bovenal lokaal!

Wat maakt de Aalterbon zo speciaal?

De bonnen zijn beschikbaar in waarden van 10 euro en 25 euro. U kan ze besteden bij meer dan 300 handelszaken en zelfstandigen in Aalter, waardoor er voor elk wat wils is. Elke bon is één jaar geldig, waardoor er voldoende tijd is om te genieten van de lokale lekkernijen en snuisterijen. Zelfs niet-Aalternaren kunnen de Aalterbon aanschaffen, dus verspreid het nieuws en deel de mogelijkheid tot aankopen met vrienden en familie. Liever een papieren versie? Geen probleem! Bezoek het gemeentehuis in Aalter-centrum en maak een afspraak om er een te bemachtigen.

Hoe kunt u de Aalterbon cadeau geven?

Na aankoop via onze webshop ontvangt u de bon direct in uw mailbox, klaar om cadeau te doen. Als u de bon aan iemand anders wilt schenken, stuurt u de e-mail door of drukt u deze af. Verras uw vader met een geschenk dat niet alleen hem zal bekoren, maar ook de lokale gemeenschap zal ondersteunen. Kies voor de Aalterbon en vier de liefde voor uw vader en onze prachtige gemeente door lokale ondernemers te steunen. Alle informatie kan u terugvinden via www.aalter.be/aalterbon