Vernieuwingen in Sportcomplex Flabbaert

Gepubliceerd op donderdag 15 februari 2024
Na de buitenwerken aan het Sportcomplex Flabbaert in Knesselare tijdens de zomer van 2023, wordt nu ook de binnenkant onder handen genomen.

Met de indoor vernieuwingswerken werd eerst het plafond in zowel de ingang als de kleedkamergang van het Sportcomplex volledig vervangen. Heel wat oude plafondelementen waren beschadigd of ontbraken zelfs volledig.

Gelijktijdig werd ook de verlichting vernieuwd met energiezuinige ledverlichting. Met led verduurzaamt Aalter haar sportparken, dalen de energiekosten én stijgt het comfort. Het gaat om een investering van zo’n 20.000 euro. Later dit voorjaar worden ook schilderwerken uitgevoerd in het Sportcomplex Flabbaert.

Nieuwe ballenvangers en balustrades

In 2023 kregen voetbalterreinen B en C nieuwe ballenvangers en werden de balustrades van het B-veld vernieuwd. Binnenkort is ook voetbalterrein A aan de beurt.

Mobiele scheidingswanden voor optimaal gebruik

Daarnaast investeert het lokaal bestuur samen met beheerder Farys ook nog eens 5.000 euro in 5 mobiele scheidingswanden. Die maken het mogelijk de sporthal in 4 aparte ruimtes te verdelen. Zo kunnen er meer sportactiviteiten gelijktijdig plaatsvinden en wordt de beschikbare ruimte optimaal benut.