Verlaag jouw energierekening!

Gepubliceerd op woensdag 13 november 2019
Minder betalen voor energie? Dankzij de groepsaankoop van de Provincie Oost-Vlaanderen kan je jouw energierekening niet alleen lager, maar ook groener maken.

De Provincie organiseert voor de negende keer de groepsaankoop van 100% groene stroom en aardgas. Door alle geïnteresseerden te verzamelen in een groepsaankoop, zakt de prijs aanzienlijk. Tijdens de vorige editie 2018/2019 stapten ruim 32.000 consumenten over van leverancier en kregen zo een fikse korting op hun energiefactuur.

Hoe werkt het?

Je schrijft je vrijblijvend in vóór dinsdag 4 februari 2020. Dit kan online via www.oost-vlaanderen.be/groenestroom of tijdens de zitdagen van Woonwijzer in beide gemeentehuizen. De zitdagen van Woonwijzer Meetjesland vind je via www.aalter.be/woonwijzer-meetjesland. Breng zeker de jaarafrekening van jouw huidige leverancier mee.

De leverancier met de laagste prijs wint op woensdag 5 februari 2020 de veiling. Ten laatste op zondag 15 maart 2020 krijg je een persoonlijk voorstel. Je beslist daarna zelf of je ingaat op dat aanbod of niet. Dan heb je nog tot zaterdag 4 april 2020 tijd om al dan niet over te stappen.