Vergeet je gratis Aalterbon niet te besteden vóór 31 december 2020

Gepubliceerd op zaterdag 24 oktober 2020
60 percent van de corona-Aalterbonnen die het lokaal bestuur aan elke Aalternaar schonk is intussen besteed bij één van de lokale handelszaken. 40 percent van de Aalternaren heeft zijn bon nog niet uitgegeven. Dat kan nog tot en met donderdag 31 december 2020.

Het lokaal bestuur gaf begin juli aan elke volwassen Aalternaar (geboren vóór 1 januari 2003) een corona-Aalterbon van 25 euro. De actie is een steunmaatregel die rechtstreeks terugvloeit naar de Aalterse handelaars. Momenteel staat er nog 245.093 euro open van de 600.600 euro. Zo is 355.507 euro al teruggegaan naar de lokale economie.

Laat je bon dus niet in de kast liggen, maar rep je naar één van de deelnemende handelszaken in de buurt. De bon is nog geldig tot en met donderdag 31 december 2020. Besteden in 2021 is dus geen optie. Wees loyaal en shop lokaal!

Inruilbaar bij handels- en horecazaken

De Aalterbon kan besteed worden in tal van Aalterse handels- en horecazaken. Om alle deelnemende handelszaken te bekijken surf je naar www.aalter.be/aalterbon of scan je, uit de begeleidende brief die bij je Aalterbon zit, de QR-code met behulp van de Aalterbonfunctie in de Aalter App (www.aalter.be/app).

Handelaars kunnen nog altijd instappen

Ondernemers die nog niet op de lijst van deelnemende handelaars staan, maar die alsnog wensen deel te nemen aan de corona-Aalterbon kunnen zich nog registreren via de gewone procedure voor de reguliere Aalterbon via www.aalter.be/aalterbon.

Als je als handelaar al geregistreerd bent in de Aalter App, betekent het niet automatisch dat je de corona-Aalterbon aanvaardt. Daarvoor moet je nog steeds een aanvraag indienen via www.aalter.be/aalterbon. Bekijk de handleiding voor het registeren ook via www.aalter.be/app.