Vacature: word ICT-consulent bij de politiezone Aalter!

Gepubliceerd op vrijdag 11 september 2020
Laten cookies je niet watertanden? Denk je bij netwerken niet aan je geweldige vriendenkring? Betekent de cloud voor jou meer dan mooie wolkjes? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

Functie

De politiezone Aalter zoekt een gemotiveerde, betrouwbare, enthousiaste en flexibele administratieve ICT-consulent (burgerpersoneel niveau B, voltijds 38 u/week). Je zorgt onder andere voor het technisch beheer van de softwaresystemen en de operationaliteit
van alle hardware en van het LAN- en straalverbindingsnetwerk. Je vervult een helpdeskfunctie (centraal aanspreekpunt voor informaticaproblemen), geeft advies aan de korpsleiding en bewaakt de telematicastandaarden.

Aanbod

  • Het beginsalaris wordt vastgesteld op de baremieke schaal B1B (minimum 28.906,31 euro op de huidige indexeringscoëfficiënt).
  • 100% tegemoetkoming van de werkgever in de kostprijs van het openbaar vervoer.
  • Mogelijkheid tot het bekomen van bijkomende premies, in geval van weekend, nacht of overuren.

Solliciteren?

Alle info over deze vacature, waaronder alle voordelen, het gewenste profiel en de link om te solliciteren, vind je op www.jobpol.be/nl/administratieve-jobs/ict-consulent-15. Solliciteren is mogelijk tot en met maandag 5 oktober 2020.