Vacature redder (voltijds/deeltijds, D1-D3, onbepaalde duur, wervingsreserve)

Gepubliceerd op donderdag 12 september 2019
Je staat in voor de veiligheid van de zwembadgebruikers. Je zorgt voor een optimale hygiënische toestand van de infrastructuur en voor diverse promotionele en administratieve taken. Ook het verzorgen van het onthaal behoort tot je takenpakket.

Profiel

  • Je bent flexibel naar werkuren; avond- en weekendwerk schrikken jou niet af.
  • Je hebt zin voor initiatief
  • Je bent besluitvaardig.
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en klantgerichte vaardigheden.
  • Je kan zelfstandig functioneren
  • Je kan accuraat (snel en direct) optreden

Voorwaarden

Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een hoger reddersbrevet van Sport Vlaanderen, de Vlaamse Trainersschool (VTS) of een gelijkwaardig getuigschrift en een bewijs van recente erkende bijscholing redder.

Aanbod

Wij bieden een boeiende voltijdse of deeltijdse contractuele job in een stabiele werkomgeving met een aantrekkelijk loon (ervaring uit de openbare sector wordt volledig overgenomen, uit de privésector indien relevant). Daarnaast worden ook nog tal van bijkomende voordelen toegekend zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling openbaar vervoer bij woon-werkverkeer, fietsvergoeding en beschikken we over een interessante verlofregeling. Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve van één jaar.

Solliciteren?

Interesse? Alle inlichtingen i.v.m. de diploma- en toelatingsvoorwaarden, de functieomschrijving en de selectieprocedure kan je terugvinden op www.ccselect.be en www.aalter.be/vacatures. Voor vragen kan je terecht bij jobs@ccselect.be of 02 467 35 40.

Solliciteren kan tot uiterlijk donderdag 26 september 2019 door volgende documenten elektronisch via www.ccselect.be/vacatures te uploaden of via de post (Gemeente Aalter – p/a CC Select – Vliegvelddreef 9 – 1082 Brussel) te bezorgen: motivatiebrief, cv, kopie diploma, kopie rijbewijs, recent uittreksel uit het strafregister, reddersbrevet en bewijs van recent erkende bijscholing redder.

Het praktisch gedeelte in het kader van deze selectieprocedure vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2019 in de voormiddag in het gemeentehuis van Aalter (Europalaan 22, 9880 Aalter). Het mondeling gedeelte in het kader van deze selectieprocedure vindt plaats op zaterdag 23 november 2019 in de voormiddag in het gemeentehuis van Aalter (Europalaan 22, 9880 Aalter).