Vacature maatschappelijk werker (m/v/x) (Aanleg wervingsreserve halftijdse functie, B1 – B3, contractueel, onbepaalde duur)

Gepubliceerd op zaterdag 13 juni 2020
In onze snel evoluerende samenleving dreigen nog altijd mensen uit de boot te vallen. Het OCMW van Aalter is een dynamisch en ondersteunend bestuur dat mensen sterker wil maken en een belangrijke sociale doelstelling wil waarmaken.

Functie

  • je vormt een brug tussen de cliënten, de hulpzoekende burgers en het OCMW;
  • je vertaalt hulpvragen naar hulpverleningsvoorstellen;
  • je begeleidt cliënten op materieel, administratief en psychosociaal vlak;
  • je signaleert leemtes in het sociale netwerk aan het lokale beleid.

Profiel

  • je bent vriendelijk, sociaal ingesteld en vaktechnisch goed onderlegd;
  • je handelt en communiceert respectvol en bent integer;
  • je beschikt over zin voor initiatief;
  • je bent stressbestendig;
  • je kan goed plan- en procesmatig werken.

Voorwaarden

Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een diploma van maatschappelijk werker (bachelor in de sociale gezondheidszorg of bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent of een daarmee gelijkgesteld diploma).

Aanbod

Het lokaal bestuur biedt een boeiende halftijdse contractuele job in een stabiele werkomgeving met een aantrekkelijk loon (ervaring uit de openbare sector wordt volledig overgenomen, uit de privésector indien relevant). Daarnaast worden ook nog tal van extralegale voordelen toegekend zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling openbaar vervoer voor woon-werkverkeer, fietsvergoeding en beschikken we over een interessante verlofregeling. Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve van één jaar.

Interesse?

Alle inlichtingen over de diploma- en toelatingsvoorwaarden, de functieomschrijving en de selectieprocedure kan je terugvinden op www.ccselect.be. Voor vragen kan je terecht bij jobs@ccselect.be of 02 467 35 40.

Solliciteren?

Solliciteren kan tot en met uiterlijk vrijdag 17 juli 2020 door volgende documenten elektronisch via www.ccselect.be te uploaden of via de post (Lokaal bestuur Aalter, p/a CC Select, Vliegvelddreef 9, 1082 Brussel) te bezorgen: motivatiebrief, cv, kopie diploma, kopie rijbewijs en recent uittreksel uit het strafregister.