Vacature maatschappelijk werker

Gepubliceerd op donderdag 16 mei 2019
De welzijnsvereniging Welzijnsband Meetjesland is op zoek naar een voltijds maatschappelijk werker (B1-B3) voor onbepaalde duur, voor het team activering - als arbeidstrajectbegeleider.

De arbeidstrajectbegeleiders begeleiden Meetjeslandse OCMW-cliënten via een intensief, planmatig en stapsgewijs traject naar tewerkstelling op de arbeidsmarkt.

Je profiel

  • Je beschikt over een diploma van bachelor in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent of van bachelor in de sociale gezondheidszorg of zal erover beschikken uiterlijk in de loop van juli 2019 (dus ook voor schoolverlaters);

  • Je bent nauwkeurig, efficiënt, resultaatgericht, stressbestendig en hebt zin voor verantwoordelijkheid;

  • Je bent klantvriendelijk en vlot in je communicatie;

  • Je beschikt over een rijbewijs B of A2 en eigen vervoer en bent bereid je voor het werk heel regelmatig te verplaatsen binnen het Meetjesland.

 

Het aanbod

De Welzijnsband biedt een contract onbepaalde duur (+ aanleg van een werfreserve voor 3 j.). De tewerkstellingsplaats is Eeklo;

Welzijnsband Meetjesland staat voor een solide en dynamische werkgever die investeert in zijn werknemers

  • een bruto geïndexeerde maandwedde niveau B1-B3 waarbij rekening wordt gehouden met je werkervaring ( zonder anciënniteit = 2 460,78 euro, met 6 j. anciënniteit in B1 = 2 674,14 euro)
  • een aantrekkelijk pakket extralegale voordelen (maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering na 1 jaar dienst)
  • een gunstige verlofregeling
  • een erg flexibele werktijdregeling
  • permanente opleidingsmogelijkheden binnen een boeiende sector

Interesse?

Bezorg je kandidatuur met CV en bijhorende documenten (kopie diploma, kopie rijbewijs B en recent uittreksel uit het strafregister model 1) ten laatste op 10 juni 2019 aan Welzijnsband Meetjesland, per brief p/a "Welzijnsband Meetjesland, Lazarusbron 1, 9990 Maldegem" of per e-mail aan directie@welzijnsband.be.

Voor meer info over deze functie kan je terecht via tel. 0492 38 08 32 of per e-mail via directie@welzijnsband.be.

 

De Welzijnsband heeft aandacht voor gelijke kansen! Kwaliteiten bij mensen zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst, handicap en nationaliteit.