Vacature jeugdconsulent (voltijds, B1-B3, onbepaalde duur)

Gepubliceerd op donderdag 12 september 2019
Je bent de ambassadeur voor de jeugd en spilfiguur in jeugdaanbod- en werking. Als jeugdconsulent formuleer je oplossingen over alle vragen die er bij de jeugd zijn.

Functie

Vanuit visie en gedrevenheid ben je de ambassadeur voor de jeugd en spilfiguur in jeugdaanbod- en werking. Je staat in voor het uitwerken en concretiseren van het meerjarenplan met betrekking tot de actiepunten voor jeugd. Je werkt doelgroepgerichte activiteiten uit en volgt de administratie op voor lopende projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de (hoofd)animatoren op het speelplein en ondersteunt en begeleidt hen waar nodig. Je informeert de bevolking en de verschillende verenigingen van je activiteiten. Als jeugdconsulent formuleer je oplossingen over alle vragen die er bij de jeugd zijn.

Profiel

  • Je hebt affiniteit met jeugdwerk;
  • Je bent flexibel inzake taakinhoud en werkuren en je kan het werk van jezelf en je team goed plannen en organiseren;
  • Je hebt een natuurlijke voeling met ‘de jeugd’, je bent jeugdig ingesteld en werkt met deze doelgroep vanuit een wederzijdse empathie. Die kan je bovendien combineren met strategisch en doelstellingsgericht werken.

Voorwaarden

Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een bachelordiploma.

Aanbod

Het gemeentebestuur biedt een boeiende voltijdse contractuele job in een stabiele werkomgeving met een aantrekkelijk loon (ervaring uit de openbare sector wordt volledig overgenomen, uit de privésector indien relevant). Daarnaast worden ook nog tal van bijkomende voordelen toegekend zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling openbaar vervoer bij woon-werkverkeer, fietsvergoeding en beschikken we over een interessante verlofregeling. Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve van één jaar.

Solliciteren?

Interesse? Alle inlichtingen i.v.m. de diploma- en toelatingsvoorwaarden, de functieomschrijving en de selectieprocedure kan je terugvinden op www.ccselect.be en www.aalter.be/vacatures. Voor vragen kan je terecht bij jobs@ccselect.be of 02 467 35 40.

Solliciteren kan tot uiterlijk woensdag 2 oktober 2019 door volgende documenten elektronisch via www.ccselect.be/vacatures te uploaden of via de post (Gemeente Aalter – p/a CC Select – Vliegvelddreef 9 – 1082 Brussel) te bezorgen: motivatiebrief, cv, kopie diploma, kopie rijbewijs en recent uittreksel uit het strafregister.

Het schriftelijk gedeelte in het kader van deze selectieprocedure zal plaatsvinden op zaterdag 26 oktober 2019 in de voormiddag in het gemeentehuis van Aalter (Europalaan 22, 9880 Aalter). Het mondeling gedeelte in het kader van deze selectieprocedure zal plaatsvinden op zaterdag 30 november 2019 in de voormiddag in het gemeentehuis van Aalter (Europalaan 22, 9880 Aalter).