Vacature hoofddeskundige ICT (m/v/x) (Aanleg wervingsreserve voltijdse functie, B4 – B5, contractueel, onbepaalde duur

Gepubliceerd op zaterdag 13 juni 2020
Als hoofddeskundige ICT zorg je samen met je collega’s en externe partners voor het volledige beheer van de ICT-infrastructuur van het lokaal bestuur.

Je bent verantwoordelijk voor een betrouwbare werking, het onderhoud en de verdere coherente klantgerichte digitalisering. Je staat in voor een efficiënte en kwaliteitsvolle ondersteuning van de eindgebruiker. Je coördineert en realiseert IT-projecten van A tot Z met een duidelijke visie in het achterhoofd die kadert binnen het door het bestuur vastgestelde kwaliteitssysteem. Je volgt nieuwe trends en ontwikkelingen op om de kwaliteit van de ICT-dienstverlening te optimaliseren. Je staat in voor de communicatie naar alle betrokken partijen.

Profiel

  • je beschikt over een brede interesse voor ICT;
  • je hebt zin voor initiatief en handelt proactief;
  • je bent in staat om meerdere projecten en/of complexe projecten succesvol uit te voeren;
  • je werkt resultaatgericht om de vooropgestelde doelstellingen te behalen;
  • je kan zowel autonoom als in team werken;
  • je beschikt tevens over een sterk analytisch vermogen en communiceert vlot.

Voorwaarden

Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een bachelordiploma of een daarmee gelijkgesteld diploma. Kandidaten voor de functie van hoofddeskundige ICT die niet beschikken over een bachelordiploma worden toegelaten tot de selectieprocedure op voorwaarde dat ze slagen in de capaciteitstest (niveau bachelor). Je beschikt over een relevante aantoonbare beroepservaring van minstens drie jaar.

Aanbod

Het lokaal bestuur Aalter biedt een boeiende voltijdse contractuele job in een stabiele werkomgeving met een aantrekkelijk loon (ervaring uit de openbare sector wordt volledig overgenomen, uit de privésector indien relevant). Daarnaast worden ook nog tal van extralegale voordelen toegekend zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling openbaar vervoer voor woon-werkverkeer, fietsvergoeding en beschikken we over een interessante verlofregeling. Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve van één jaar.

Interesse?

Alle inlichtingen over de diploma- en toelatingsvoorwaarden, de functieomschrijving en de selectieprocedure kan je terugvinden op www.ccselect.be. Voor vragen kan je terecht bij jobs@ccselect.be of 02 467 35 40.

Solliciteren

Solliciteren kan tot en met vrijdag 17 juli 2020 door volgende documenten via www.ccselect.be te uploaden of via de post (Lokaal bestuur Aalter, p/a CC Select, Vliegvelddreef 9, 1082 Brussel) te bezorgen: motivatiebrief, cv, kopie diploma, kopie rijbewijs en recent uittreksel uit het strafregister.