Vacature deskundige coördinatie-juridisch medewerker (m/v/x) (Aanleg wervingsreserve voltijdse functie, B1 – B3, contractueel, onbepaalde duur)

Gepubliceerd op zaterdag 13 juni 2020
Het lokaal bestuur van Aalter werft aan: als deskundige coördinatie-juridisch medewerker sta je in voor de algemene administratieve ondersteuning van de bestuursorganen, de diensten en de algemeen directeur.

Functie

  • je coördineert de voorbereiding en afwerking van de notulen van het college van burgemeester en schepenen, de gemeenteraad, de raad voor maatschappelijk welzijn, het vast bureau en het bijzonder comité voor sociale dienst;
  • je verleent juridisch advies en beantwoordt vragen van je collega’s over de gemeentelijke organen en besluitvorming;
  • je verleent juridische ondersteuning bij verzekeringsdossiers;
  • je ondersteunt de opvolging van de adviesraden en de intergemeentelijke samenwerkingsverbanden.

Profiel

  • je bent stressbestendig en flexibel naar uren toe;
  • je bent vertrouwd met juridische databanken en de werking van een openbaar bestuur;
  • je hebt ervaring met MS Office;
  • je bent discreet, punctueel, kritisch, diplomatisch, collegiaal, proactief, communicatief vaardig en staat garant voor een goede dienstverlening;
  • je kan zelfstandig en projectmatig werken.

Voorwaarden

Je bent in het bezit van een rijbewijs B en een bachelordiploma of een daarmee gelijkgesteld diploma.

Aanbod

Het lokaal bestuur biedt een boeiende voltijdse contractuele aanstelling in een stabiele werkomgeving met een aantrekkelijk loon (ervaring uit de openbare sector wordt volledig overgenomen, uit de privésector indien relevant). Daarnaast worden ook nog tal van extralegale voordelen toegekend (zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling openbaar vervoer voor woon-werkverkeer, fietsvergoeding) en beschikken we over een interessante verlofregeling. Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve van één jaar.

Interesse?

Alle inlichtingen over de diploma- en toelatingsvoorwaarden, de functieomschrijving en de selectieprocedure kan je terugvinden op www.ccselect.be. Voor vragen kan je terecht bij jobs@ccselect.be of 02 467 35 40.

Solliciteren?

Solliciteren kan tot en met vrijdag 17 juli 2020 door volgende documenten via www.ccselect.be te uploaden of via de post (Lokaal bestuur Aalter, p/a CC Select, Vliegvelddreef 9, 1082 Brussel) te bezorgen: motivatiebrief, cv, kopie diploma, kopie rijbewijs en recent uittreksel uit het strafregister.