Vacature administratief medewerker (C1-C3, wervingsreserve voor voltijdse functie, onbepaalde duur)

Gepubliceerd op vrijdag 11 juni 2021
Het lokaal bestuur van Aalter werft aan. Ben je op zoek naar een interessante en uitdagende job in eigen streek? Solliciteer dan voor deze vacature (m/v/x)

Functie

Je staat zelfstandig in voor een nauwkeurige, kwaliteitsgerichte en administratieve opvolging en afwerking van dossiers in klantgerichte cellen (bvb. baliefunctie) of in back-office cellen (bvb. ruimtelijke organisatie en leefomgeving, burgerzaken). Je verleent een kwaliteitsvolle dienstverlening op een klantvriendelijke en klantgerichte manier.

Profiel

  • Je bent administratief en communicatief sterk
  • Je bent klantvriendelijk en collegiaal
  • Je werkt accuraat
  • Je bent oplossingsgericht, hebt zin voor initiatief en beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je beschikt bij voorkeur over een goede kennis van MS Office (Outlook, Word en Excel).

Voorwaarden

Je beschikt over een diploma secundair onderwijs of daarmee gelijkgesteld onderwijs. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

Wij bieden een boeiende voltijdse contractuele job in een stabiele werkomgeving met een aantrekkelijk loon (minimum 1.965,88 €, meer info op www.aalter.be/baremas), ervaring uit de openbare sector wordt volledig overgenomen, uit de privésector indien relevant. Daarnaast worden ook nog tal van extralegale voordelen toegekend zoals maaltijdcheques van 8 euro per gewerkte dag, ecocheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling openbaar vervoer voor woon-werkverkeer, fietsvergoeding, Pluspas (kortingspas) en tweede pensioenpijler van 3%. We beschikken over een interessante verlofregeling en flexibel uurrooster volgens afspraken binnen de dienst. Vormings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Geslaagde kandidaten worden opgenomen in een wervingsreserve van één jaar.

Solliciteren

Interesse? Alle inlichtingen i.v.m. de diploma- en toelatingsvoorwaarden, de functieomschrijving en de selectieprocedure kan je terugvinden op https://ccselect.probisgroup.be/vacatures/ en www.aalter.be/vacatures. Voor vragen kan je terecht bij jobs@ccselect.be of tel. 02 467 35 40.
Solliciteren kan tot uiterlijk 5 juli 2021 door volgende documenten elektronisch via https://ccselect.probisgroup.be/vacatures/ te uploaden of via de post (Gemeente Aalter – p/a CC Select – Vliegvelddreef 9 – 1082 Brussel) te bezorgen: motivatiebrief, cv, sollicitatieformulier, kopie diploma, kopie rijbewijs en recent uittreksel uit het strafregister.
Het examen (schriftelijk en mondeling) zal doorgaan na de zomervakantie. Indien er meer dan 40 goedgekeurde kandidaturen zijn, zal er een eliminerende preselectie plaatsvinden op basis van het CV, sollicitatieformulier en de motivatiebrief. De 30 meest geschikte kandidaten worden toegelaten tot de procedure.