Uitleven tijdens zomerse sportdagen? Inschrijven kan nog steeds

Gepubliceerd op donderdag 27 juni 2019
Kinderen kunnen zich deze zomer opnieuw uitleven tijdens de sportdagen en -kampen in het Sportpark Aalter-centrum en het Sportcomplex Flabbaert. Er zijn aparte kampen voor kleuters en lagereschoolkinderen. Inschrijven kan nog steeds.

Schrijf je kind nu in via www.aalter.be/sportdagen-en-kampen.

 

Maandag 12 augustus - woensdag 14 augustus:

Sportkamp kleuters Avonturentocht (Sportcomplex Flabbaert)

Een avonturentocht voor kinderen vanaf 3 jaar. We trekken samen de wijde wereld in en beleven grootse avonturen. Voor de kleinste kapoenen stel je zelf de sportweek samen, inschrijven kan per halve dag. Er zijn nog veel vrije plaatsen.

 

Sportkamp lagere school: Sportrodeo (Sportcomplex Flabbaert)

Er wordt een brede waaier aan sporten aangeboden! Slagsporten, ploegsporten, individuele sporten… voor elk wat wils! Schrijf je snel in voor het driedaags kamp. Er zijn nog acht vrije plaatsen.

 

Maandag 19 augustus - vrijdag 23 augustus:

Sportkamp kleuters: In the jungle (Sportcomplex Flabbaert)

Ga mee op avontuur in de jungle! We leren er alle dieren kennen: leeuwen, apen en zelfs nijlpaarden! Er zijn nog veel vrije plaatsen.

 

Sportkamp lagere school: Sportacus (Sportcomplex Flabbaert)

Ben je een sportbeest in hart en nieren, een echte ‘sportacus’? Dan kunt je jezelf tijdens dit kamp bewijzen! Elke dag gaan we nieuwe uitdagingen aan en beleven we een heleboel plezier. We bouwen ook ons eigen survivalparcours. Wie legt het het snelst af? Niet twijfelen, inschrijven! Er is slechts één plaats over!

Voor sportkampen in het Sportcomplex Flabbaert geldt er vanaf het tweede kind uit hetzelfde gezin 20% korting voor alle sportkampen (bij inschrijving voor de volledige periode van het kamp).

 

Voetbalstage i.s.m. SK Bellem (Sportterreinen Bellem)

Voetbalgerichte oefeningen en tal van andere activiteiten die voor de nodige afwisseling zorgen voor jongens en meisjes van 5 tot 15 jaar!

 

Maandag 26 augustus – vrijdag 30 augustus:

Sportdagen kleuters: Indianendans (Sportpark Aalter-centrum)

Een volledige dag in het teken van sport en bewegen voor kleuters geboren in 2013 en 2014. Met een toffe inkleding rond het thema ‘indianen’ maken de kinderen kennis met heel wat sporten. Er zijn nog veel vrije plaatsen.

 

Sportdagen lagere school: Sportsnacks (Sportpark Aalter-centrum)

Een volledige dag in het teken van sport en bewegen voor kinderen geboren tussen 2007 en 2012.