Twee keer groepsaankoop: verlaag je energiefactuur met spouwmuurisolatie en hoogrendementsglas

Gepubliceerd op maandag 18 oktober 2021
Groepsaankopen van groene stroom of stookoliesaneringen passeerden het voorbije jaar al de revue. Nu kunnen Aalternaren ook deelnemen aan twee nieuwe groepsaankopen, één voor spouwmuurisolatie en één voor hoogrendementsglas.

Voordelen

Fris in de zomer en warm in de winter: spouwmuurisolatie doet het comfort in je woning gevoelig stijgen én je energiefactuur dalen. Ook je oud glas vervangen door nieuw hoogrendementsglas (HR-glas) kan een grote besparing opleveren, zeker nu de energieprijzen volledig uit hun dak gaan. Door samenaankopen, een initiatief van het lokaal bestuur, intercommunale Veneco en energiecoöperatie Energent, kun je de investeringskost voor de isolatie en het glas gevoelig drukken.

Spouwmuurisolatie

Via www.spouwmuurisolatieveneco.be kun je je aanmelden voor een gratis en betrouwbare expertise van je spouwmuren. Enkel wanneer er 100% zekerheid is over de geschiktheid van de spouw krijg je een vrijblijvende offerte aan een voordelige prijs.

Hoogrendementsglas

De groepsaankoop HR-glas is meer dan een gewone groepsaankoop. Je kan je oud glas vervangen door nieuw HR-glas met behoud van bestaand schrijnwerk, maar de actie wordt ook gecombineerd met begeleiding, een investeringsanalyse, een eventuele opmaak van een EPC-attest en gratis renovatie-advies. Zo maakt je je woning helemaal klaar voor de toekomst.

Infomoment HR-glas

Op dinsdag 26 oktober 2021 om 19.30 u is er een online infomoment over de groepsaankoop Glas. Inschrijven kan via glasveneco.be.