Trakteer jouw papa op een Aalterbon!

Gepubliceerd op donderdag 2 juni 2022
Op zondag 12 juni 2022 is het Vaderdag. Op zoek naar inspiratie voor een leuk cadeau? Schenk jouw papa een Aalterbon!

De Aalterbon is een cadeaubon die de papa’s kunnen besteden bij meer dan 200 handelszaken en zelfstandigen in Aalter. Om te shoppen, om uit eten te gaan of om zich eens goed te laten verwennen. Er zijn cadeaubonnen ter waarde van 10 en 25 euro. Bovendien blijft de bon één jaar geldig: zo hebben de papa’s meer dan tijd genoeg om een geschenk te kiezen.

Hoe werkt het?

Surf naar www.aalter.be/aalterbon en klik op ‘Aalterbon kopen’. Kies in de webshop een bedrag naar keuze. Na aankoop via Bancontact ontvang je meteen een QR-code in jouw mailbox. Je kunt de bon printen of doorsturen naar jouw papa op Vaderdag. Die code kan hij ook opladen via de Aalter-app (www.aalter.be/app). Zo zit de bon steeds in zijn broekzak. Duw hiervoor op ‘Aalterbon’ en vervolgens op ‘Cadeaubon scannen’.

Ook te koop via de Aalter-app

Je kan ook via de Aalter-app de bonnen aankopen. Klik hiervoor op ‘Aalterbon’ in het menu en vervolgens op ‘Bon kopen’ en volg de instructies.

Papieren versie nog steeds te koop in het gemeentehuis

Daarnaast kan je ook nog steeds terecht in het gemeentehuis Aalter-centrum voor de geprinte versie van de bon. Maak wel op voorhand een afspraak via www.aalter.be/afspraak (Aankopen Aalterbon) of via de Aalter-app (Maak een afspraak).