Toerisme Meetjesland zoekt ‘ramasseurs van verhoalkes’

Gepubliceerd op woensdag 15 januari 2020
Toerisme Meetjesland wil voor haar nieuwe beleidsplan de dromen van bewoners, toerisme-professionals en vrijwilligers leren kennen aan de hand van hun verhaal. Voor het verzamelen daarvan, zoeken ze ‘rammaseurs van verhoalkes’.

Droombestemming

Een bestemming waar gasten rijker worden en goesting krijgen om er terug te keren. Waar lokale ondernemers en bewoners trots gasten willen verwelkomen. Waar bewoners, bezoekers, vrijwilligers en ondernemers samenwerken en zich openstellen voor bezoekers. Waar Meetjeslanders hun passies delen met bezoekers. Waar elke inwoner mag deelnemen aan toeristische initiatieven. Dát wil Toerisme Meetjesland bereiken.

1.000 verhalen verzamelen

Toerisme Meetjesland zoekt tot 1.000 verhalen om te analyseren en besluiten te trekken voor de toekomst. Ben jij een vrijwilliger, ondernemer, medewerker die even de tijd wil nemen om te luisteren naar een verhaal van je gast, klant, buur, beleidsmaker, geïnteresseerde…? Dan ben je misschien één van de ‘ramasseurs van verhoalkes’ die Toerisme Meetjesland zoekt.

Boeiende conversaties opstarten als ‘ramasseur’

Verhalen kunnen een schitterende start zijn van een beter contact en een boeiend gesprek. Ze bieden een leerrijk traject voor beide partijen en meer begrip voor elkaars standpunten. Wil je zo’n luisterend oor zijn en samen met Toerisme Meetjesland ‘verhoalkes ramasseren’ en kort optekenen? Kom dan naar de gratis opleiding op zaterdag 8 februari 2020 van 10.00 u tot 16.00 u in het provinciaal streekcentrum Huysmanhoeve (Bus 1 – zijstraat Peperstraat) in Eeklo. Meer info via sector.tov.be/gezocht-ramasseur-van-verhoalkes-voor-het-meetjesland.