‘Tiener Techniekacademie’ laat jongeren kennismaken met techniek en technologie

Gepubliceerd op zaterdag 5 augustus 2023
De Techniekacademie Aalter is terug en de inschrijvingen zijn gestart! Leerlingen uit het vijfde en zesde leerjaar kunnen elke woensdag, van woensdag 8 november tot en met woensdag 13 december 2023, kennismaken met techniek en technologie.

5 workshops en 1 bedrijfsbezoek

De Techniekacademie Aalter, een initiatief van Hogeschool VIVES en het lokaal bestuur Aalter, organiseert met de steun van het Agentschap Innoveren en Ondernemen vijf praktische workshops en een bedrijfsbezoek. Je zal de vele gezichten van techniek ontdekken in een leuke sfeer en heel wat leuke dingen ontwerpen.

Inschrijven

Graag creatief bezig? Wil je graag experimentjes doen samen met vrienden en vriendinnen? Met echt gereedschap en materiaal? Schrijf je dan nu in voor de ‘Tiener Techniekacademie’, de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven kan via www.techniekacademie-aalter.be. Er zijn twee groepen: de eerste slaat aan het experimenteren op woensdag 8 november van 13.30 u tot 15.30 u en de tweede groep volgt van 16.00 u tot 18.00 u. De workshops vinden plaats in ArtA’A, Stationsplein 25. De deelnameprijs bedraagt 70 euro, materiaal, verzekering en bedrijfsbezoek inbegrepen. Deelnemers krijgen een fiscaal attest.