Tiener Techniekacademie

Gepubliceerd op vrijdag 7 juni 2024
Na de succesvolle ‘Junior Techniekacademie’ in het voorjaar, zet Aalter zich schrap voor de ‘Tiener Techniekacademie’ in het najaar.

Leerlingen die in september naar het 5de of 6de leerjaar gaan, kunnen van woensdag 13 november tot en met woensdag 18 december 2024 elke woensdagnamiddag in ArtA’A kennismaken met techniek en technologie.

6 leuke, leerrijke en praktische STEM-workshops

De Tiener Techniekacademie, een initiatief van Hogeschool VIVES in samenwerking met het lokaal bestuur Aalter, organiseert 6 leuke, leerrijke en praktische STEM-workshops. Onder de vleugels van een aantal echte techniekcoaches kunnen jongeren volop ontdekken en creëren, met écht gereedschap en ... LEGO-robots!

Inschrijven?

Wil je graag zelf ontwerpen? Kriebelt het bij jou ook al om te programmeren en creatief aan de slag gaan? Surf dan voor meer info naar www.techniekacademie-aalter.be en klik via het menu bovenaan door naar de inschrijvingstool om in te schrijven voor de reeks workshops.

Inschrijven kan vanaf maandag 10 juni 2024. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Er zijn twee groepen: de eerste komt telkens aan de beurt van 13.30 u tot 15.30 u, de tweede volgt van 16.00 u tot 18.00 u. De workshops vinden plaats in ArtA’A, Stationsplein 25. De deelnameprijs bedraagt 70 euro (materiaal en verzekering inbegrepen). Deelnemers krijgen een fiscaal attest.