Ticketverkoop aperitiefconcerten vanaf 1 oktober van start

Gepubliceerd op dinsdag 27 september 2022
Vanaf oktober brengen de aperitiefconcerten heel wat gerenommeerde artiesten naar Aalter. Deze nieuwe concertreeks is de opvolger van de befaamde kasteelconcerten en vindt ditmaal plaats in de theaterzaal van ArtA’A (Stationsplein 25).

Wil je Sylvia Huang, de enige Belgische finaliste van de ‘Koningin Elisabethwedstrijd’, niet missen? Of genieten van het werk van de Urselse pianist Bert De Rycke, samen met sopraan Emma Posman? Of wat dacht je van de creatieve composities van ‘Duo Desimpelaere’ tijdens het Festival van Vlaanderen?

Tickets

Klinkt dit als muziek in de oren? Reserveer dan vanaf zaterdag 1 oktober 2022 je tickets via www.aalter.be/aperitiefconcerten, tel. 09 374 36 54 of aan de balie van ArtA'A. Tickets kosten 15 euro in voorverkoop of 20 euro aan de ingang. Studenten betalen steeds 5 euro, op vertoon van een geldige studentenkaart. De kaarten in voorverkoop reserveren is mogelijk tot één week vóór het concert. De plaatsen in de theaterzaal in ArtA’A zijn beperkt en niet genummerd. Let op: in ArtA’A kan je enkel met Bancontact betalen, er is geen betaling met cash mogelijk.

Het volledige programma, met ook het strijkkwartet Sonoro Quartet, het klarinet-pianoduo Annelien Van Wauwe en Oana Zamfir-Cocea en harpiste Mathilde Wauters kan je in detail bekijken op www.aalter.be/aperitiefconcerten