Danskledij

Nieuw dit schooljaar: danspakjes

Dit schooljaar zetten we een belangrijke stap naar een meer uniforme klederdracht in de danslessen van de Academie. Dit om de discipline, het groepsgevoel en de uitstraling van onze dansafdeling verder te verbeteren. Bovendien zal een deel van het uniform ook vaak gebruikt worden tijdens toonmomenten en voorstellingen.

De belangrijkste wijziging bestaat erin dat we zullen werken met een vast balletpak voor alle leerlingen van de eerste tot en met de derde graad én voor de les Extra Klassiek van de vierde graad. Voor de kleuters geldt dit dus nog niet!

Voor de benodigdheden werken we samen met dansboetiek Larabesko uit Gent, waar het balletpak verplicht online aangekocht dient te worden. Voor de andere delen van het uniform en de haarbenodigdheden kan u ook terecht bij Larabesko, maar bent u ook vrij om dat ergens anders aan te schaffen. Belangrijk is wel dat alles voldoet aan de vereisten die per graad beschreven staan. Indien je oude pakje nog past, kan dat uiteraard voorlopig nog verder gedragen worden tijdens dit schooljaar.