Terug naar de Academie

Gepubliceerd op maandag 22 mei 2023
Wil je een instrument leren bespelen of is zingen je passie? Wil je toneel spelen of mooi leren praten? Of heb je de dansmicrobe te pakken? Vanaf donderdag 1 juni 2023 om 9.00 u starten de inschrijvingen voor het nieuwe schooljaar van de Academie voor muziek, woord en dans.

Voor wie?

Wil je een instrument leren bespelen of is zingen je passie? Wil je toneel spelen of mooi leren praten? Of heb je de dansmicrobe te pakken? Dan is de Academie dé plek voor jou. Kinderen vanaf vier jaar kunnen al terecht voor kleuterdans en vanaf zes jaar voor lessen muziek of dans. Vanaf 7 jaar staan de deuren van de lessen woord voor u open.

Je kunt online inschrijven vanaf donderdag 1 juni 2023 om 9.00 u via www.aalter.be/academie.

Tip: maak vooraf één account per gezin aan om tijd te besparen bij het online inschrijven.

Proef eens van een les

Benieuwd? Op woensdag 28 juni 2023 organiseert de Academie vriendjeslessen in ArtA’A, Stationsplein 25. Je kunt dan samen met je vriendjes een voorproefje krijgen van een les dans om 17.00 u, muziek om 17.45 u, of woord om 18.30 u, terwijl je ouders informatie over de opleidingen krijgen. Al je vragen worden ook beantwoord. Meer info over de vriendjeslessen vind je op www.aalter.be/vriendjeslessen-2023.

In september kun je een gratis les in de podiumkunsten uitproberen. Het overzicht van de lessen is beschikbaar vanaf eind augustus op www.aalter.be/proeflessen-2023.

Instrumentenvoorstelling

Wil je graag beginnen met een instrument, maar twijfel je nog? Op zaterdag 16 september 2023 kun je als nieuwe leerling terecht bij een instrumentenvoorstelling. Alle instrumenten worden daar voorgesteld!

Latere roeping? Kom kennismaken

Ben je tussen de 15 en 99 jaar oud? Op dinsdag 5 september of woensdag 13 september 2023, beide om 19.00 u, zijn er kennismakingsmomenten voor 'oudere' starters in ArtA’A. Kom langs met al je vragen en nieuwsgierigheid. Schrijf je in via www.aalter.be/aanbod-volwassenen.

Meer informatie is te vinden op www.aalter.be/academie of neem contact op met de Academie via academie@aalter.be of tel. 09 374 36 54.