Steun de Aalterse handelaars: blijf (coronaveilig) lokaal shoppen

Gepubliceerd op donderdag 1 april 2021
Omdat de coronacijfers de verkeerde richting uitgaan, besliste het Overlegcomité dat niet-essentiële winkels opnieuw moeten sluiten. Je kan er wel nog altijd shoppen op afspraak. Of online, via Aalter Online.

Essentiële handelszaken, zoals warenhuizen, (dieren)voedingszaken, krantenwinkels, tuincentra en doe-het-zelf-zaken, blijven open. Niet-essentiële winkels zoals kledingzaken moeten op afspraak werken. De lokale economie heeft het door COVID-19 moeilijk. Laat daarom je vertrouwde handelaar niet in de steek, stel je aankoop niet uit, maar maak een afspraak om langs te gaan en coronaveilig je aankopen te doen.

Aalter Online: shop lokaal online

Online shoppen kan ook in eigen gemeente. Via Aalter Online kan je coronaveilig, 7 op 7, 24 uur op 24, terecht bij je favoriete Aalterse handelaar. Aalter Online is een online platform waar alle Aalterse handelaars en dienstverleners verzameld worden onder één virtueel dak. Zoek je een kledingwinkel, elektricien of restaurant? Je vindt de lokale zaak die je zoekt via dé Aalterse ondernemerslijst. Neem ook een kijkje op de Facebookpagina van Unizo Aalter ‘Shop lokaal in Aalter’, waar je tal van aanbiedingen van de lokale handelaars terugvindt.

Aalterbon

Ook de Aalterbon is steeds een goed (cadeau-)idee om de lokale handelaar te steunen én je zelf of anderen een pleziertje te doen. Een Aalterbon aankopen kan via aalter.be/aalterbon.