Sportcomplex Flabbaert

Het sportcomplex Flabbaert omvat een centraal gelegen traditioneel gebouwde sporthal met een parketvloer van 1000 m² en een polyvalente bovenzaal van 200 m². Naast de cafetaria op het gelijkvloers (ca. 200 m²) zijn er in het gebouw ook 10 kleedkamers (waarvan 8 op het gelijkvloers en 2 op de bovenverdieping).

Rondom de sporthal zijn er twee officiële voetbalterreinen en een kleiner oefenterrein (shotweide).

Er zijn ook 3 tennisterreinen in gemalen baksteen en een polyvalent sportterrein in micro asfalt (belijning voor 2 basketbalterreinen, 1 volleybalterrein en 1 handbalterrein).

Er is ook een overdekte krulbolaccommodatie (chalet 200 m²) met 3 binnenbanen en 12 buitenbanen en de jeugd komt aan zijn trekken in het prachtige jeugdcentrum “De Flabuit”.

Wij beschikken tevens over een prachtige speelweide met charmante grasheuvels en leuke speeltoestellen. Het sportcomplex is in het beheer van TMVW.

In de sporthal kunnen de volgende sporten beoefend worden: basketbal, zaalvoetbal, minivoetbal, badminton (7 terreinen), volleybal (3 terreinen) en handbal.

Op de buitenterreinen: tennis, voetbal, basketbal, volleybal, handbal, krulbol, jogging, omnisport op de speelweide.

Bij de sportdienst kan je terecht voor het gebruik van de sporthal, buitenterreinen en de polyvalente sportzaal in Knesselare.