Wandel, puzzel en ontdek Aalter met de curieuze speurneuzenwandeling, op kindermaat!

Gepubliceerd op woensdag 30 december 2020
Ben je graag buiten en heb je zin in een fikse wandeling? Wil je ondertussen de geheime plekjes van Aalter ontdekken aan de hand van leuke weetjes en vragen? Trek dan je wandelschoenen aan en ga op tocht doorheen de gemeente met de curieuze speurneuzenwandelingen!

De komende weken vind je op deze pagina verschillende lusvormige wandelingen op kindermaat van ongeveer 5 km doorheen de verschillende deelkernen van Aalter. Onze curieuze speurneuzenwandelingen -op kindermaat- starten in Aalter-centrumUrsel, Knesselare, Bellem, Aalter-Brug, Lotenhulle-Poeke en Sint-Maria-Aalter.

De uitgeschreven wandelroutes mét bijhorende kaart vind je onderaan deze pagina. Op verschillende plaatsen kan je een vraag beantwoorden. Noteer het antwoord in het kruiswoordraadsel op de laatste bladzijde van de handleiding en ontcijfer zo het geheime wachtwoord!

Wachtwoord gevonden?

Noteer dan jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres onder het kruiswoordraadsel en bezorg die bladzijde aan de cel Jeugdvoorzieningen (jeugdcentrum Kadans, Stationsstraat 71, Aalter). Zo maak je kans op een leuke prijs uit hun schatkist! Is er niemand "thuis"? Deponeer dan het ingevulde kruiswoordraadsel met jouw contactgegevens in de brievenbus van jeugdcentrum Kadans (aan de straatkant).

Je kan ook een foto maken van je ingevulde kruiswoordraadsel en e-mailen naar jeugd@aalter.be. Ze laten je zo snel als mogelijk weten wanneer je je prijs kan ophalen. 

Veel snuffelplezier!