Speelterreinen Ursel

In de deelgemeente Ursel vind je vier leuke speelterreinen, een natuurlijke speelruimte en kan je ravotten in het speelbos in Drongengoed.

Vrekkemstraat - Wallekens

Ter hoogte van het kinderdagverblijf Pierlala vind je een speelterrein terug die de Vrekkemstraat verbindt met Wallekens. Op dit speelterrein kan je genieten van een kleine taludglijbaan, enkele wipveren en een leuke schommel.

Adres: Vrekkemstraat 10, Aalter

De Katerhoek

Aan het gemeentelijk ontmoetingscentrum De Katerhoek kan je terecht op een open speelterrein met glijbaan, draaielement, klimelement en wipveer.

Adres: Ijzer Hand 16, Aalter

Priesteragelaan

In de Priesteragelaan kan je voluit spelen op het open speelterrein en genieten van enkele wipveren, natuurlijke speelelementen, een taludglijbaan en mini-voetbalgoals.

Adres: Priesteragelaan 8-18, Aalter

Speels Dorp

In de kern van Ursel, aan de Sint-Medarduskerk vind je een heel uniek speelelement: Kamielken, een houten speeltram.

In de naburige houten zitbanken zit ook een speelelement verstopt. Neem jouw knikkers mee en geniet van de knikkerbaan verwerkt in de zitbanken.

Adres: Urseldorp 6, Aalter

Speelbos Drongengoed

Op het natuurlijk domein Drongengoed is een uitgebreid Speelbos met enkele leuke natuurlijke speelelementen. Ter hoogte van de ingangspoort richting de hoeve kan je rechts afslaan en kan je meteen ravotten in natuurlijk Speelbos.

Adres: Drongengoedweg 9, Aalter