Speelpleinwerking Aalter wordt JAAK: stemmen op nieuwe logo kan nog tot 31 december 2021

Gepubliceerd op maandag 20 december 2021
Na de gemeentefusie van 2019 sloegen de Speelpleinwerkingen Aalter en Knesselare de handen in elkaar om samen één team te vormen. Nu is er ook een nieuwe naam, JAAK, waar niet alleen beide Speelpleinwerkingen maar ook alles van het jeugdwerk onderkomt. En jij kan mee het nieuwe logo kiezen.

Vanaf 2022 wordt het Aalters aanbod voor kinderen en jongeren gebundeld onder de overkoepelende naam JAAK. Volgende zomer spreken we dus niet langer van Speelpleinwerking Aalter en Speelpleinwerking Knesselare maar van Speelpleinwerking JAAK, die op verschillende locaties zal plaatsvinden.

Laatste kans om te stemmen op nieuw jasje

Samen met de nieuwe, overkoepelende naam steekt de Aalterse jeugd- en speelpleinwerking in een nieuw jasje. Tijdens de zomer van 2021 konden animatoren van de Speelpleinwerking suggesties indienen voor een leuk en speels logo. Er kwamen drie leuke voorstellen, waarop alle inwoners van Aalter nog tot en met 31 december 2021 kunnen stemmen. Dat kan via het digitaal loket op www.aalter.be/logo-JAAK. In het voorjaar van 2022 wordt het nieuwe logo bekendgemaakt.