Seniorenfeest op dinsdag 11 oktober

Gepubliceerd op zondag 11 september 2022
Na een pauze van twee jaar is het Seniorenfeest terug van weggeweest. Hiervoor zal elke Aalterse 65-plusser een uitnodiging ontvangen. Het feest vindt dit jaar plaats op dinsdag 11 oktober 2022 om 14.00 u in het Sportpark Aalter-centrum, Lindestraat 17.

Het Seniorenfeest belooft opnieuw een voltreffer te worden. Er staat een showrevue op het programma. Dit prachtige showballet neemt jou mee naar alle oorden van de wereld. De ballads, opzwepende nummers, danseressen en een wervelend spektakel zullen jou een namiddag lang bekoren.

Wie komt er?

  • Luc Caals voorstellen lijkt ons overbodig, zijn humor is immers wereldberoemd in Vlaanderen! Hij brengt steevast een afgewerkt geheel bestaande uit sappige humor en herkenbare deuntjes! Een muzikale en humoristische duizendpoot.
  • Jan Wuytens is een crooner pur sang, maar ook klassieke melodieën staan op zijn repertoire. Deze West-Vlaming lonkt naar het buitenland, maar mocht deze zomer dan toch fijntjes 'Het Witte Paard' op zijn palmares toevoegen.
  • Stijn vande Voorde is amper 27 jaar en treedt al verschillende jaren op in België en Nederland met zijn eigen show. Stijn speelt live viool, begeleid door een achtergrondband. Geen typische klassieke muziek, maar veel meezingers, ambiance en sfeer zijn de ingrediënten voor zijn optreden.
  • Eddy Herman is het bindmiddel van deze prachtige show. Hij praat alles vlot aan elkaar en zorgt voor een mooie harmonie tussen deze artiesten.

Sportcafé geopend

Het Sportcafé zal opnieuw open zijn voor wie een drankje wil nuttigen voor, tijdens of na de show. Je zal in de foyer verschillende infostanden van de thuiszorgdiensten uit Aalter kunnen bezoeken. Het einde van het Seniorenfeest is gepland rond 17.00 u. Er is ook ditmaal toegang voorzien via de achterzijde van het Sportpark Aalter-centrum. Zo hoef je geen steile hellingen te trotseren. We hopen jou alvast op het Seniorenfeest te mogen verwelkomen.