Seniorenfeest op dinsdag 10 oktober!

Gepubliceerd op donderdag 21 september 2023
Naar jaarlijkse gewoonte vindt begin oktober het Seniorenfeest plaats. Hiervoor ontvangt elke Aalterse 65-plusser een uitnodiging. Het feest vindt dit jaar plaats op dinsdag 10 oktober 2023 om 14.00 u in het Sportpark Aalter-centrum, Lindestraat 17.

Met een geweldige showrevue op het programma belooft het Seniorenfeest opnieuw een voltreffer te worden. Het prachtige showballet neemt je mee naar alle oorden van de wereld. De ballads, opzwepende nummers, danseressen en een wervelend spektakel zullen je een namiddag lang bekoren.

Wie komt er?

  • Thomas Julian bracht op vrijdag 31 maart 2023 zijn eerste Nederlandstalige schlager uit, een grote stap na zijn Duitstalige debuut in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Daarnaast bracht hij meermaals, samen met Luc Steeno, de grote hit “Hij speelde accordeon”. Nu is hij klaar om je op dinsdag 10 oktober 2023 van een staaltje schlagermuziek te voorzien.
  • Als veelzijdig artiest zal Koen Crucke je zeker kunnen bekoren. Hij brengt je een mix van Vlaamse liedjes, pop-classics en komedie.
  • Eddy Herman is het bindmiddel van deze prachtige show. Hij praat alles vlot aan elkaar en zorgt voor een mooie harmonie tussen deze artiesten.

Sportcafé geopend

Het Sportcafé zal open zijn voor wie een drankje wil nuttigen vóór, tijdens of na de show. In de foyer zal je verschillende infostanden van de thuiszorgdiensten uit Aalter kunnen bezoeken. Het einde van het Seniorenfeest is gepland rond 17.00 u. Er wordt opnieuw toegang voorzien via de achterzijde van het Sportpark Aalter-centrum. Zo hoef je geen steile hellingen te trotseren. We hopen je alvast op het Seniorenfeest te mogen verwelkomen!