Schrijf in tot 12 augustus voor nieuwe groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterij

Gepubliceerd op donderdag 16 juni 2022
Met de groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterij helpt de Provincie Oost-Vlaanderen inwoners en bedrijven op een voordelige en gemakkelijke manier over te stappen naar hernieuwbare energie. Door de grote interesse, kan je je nu al voor de volgende groepsaankoop inschrijven tot 12 augustus.

Nieuwe groepsaankoop

Vanwege de grote interesse organiseert Provincie Oost-Vlaanderen meteen een volgende groepsaankoop zonnepanelen en thuisbatterij. Hiermee wil het provinciebestuur Oost-Vlaamse particulieren en bedrijven motiveren om te investeren in hernieuwbare energie.

Geïnteresseerden die vóór 12 augustus 2022 inschrijven, mogen hun persoonlijk voorstel midden augustus verwachten. Deelnemen aan deze groepsaankoop is vrijblijvend, zonder verplichting tot aankoop. Wie het persoonlijk voorstel aanvaardt, mag de installatie verwachten in de winter 2022-23.

Voordelen

Wie intekent, kan rekenen op de gekende voordelen van groepsaankopen: een scherpe prijs aan de beste kwaliteit en een vlotte administratieve opvolging. Hierdoor wordt men als deelnemer volledig ontzorgd. Deelnemers ontvangen ook objectieve informatie en de beste garanties. Het aanbod bestaat uit een compleet kwalitatief zonnepanelensysteem. De installatie is inclusief plaatsing en elektrische keuring. 

Schrijf je in

Inschrijven kan via oost-vlaanderen.be/solar, is volledig vrijblijvend en gratis. Door in te schrijven voor de groepsaankoop, sta je sterker als mogelijke koper. Leveranciers kunnen je een scherpere prijs bieden omdat je deel uitmaakt van een grotere groep. De inschrijving verplicht je tot niets. Meer info via www.oost-vlaanderen.be/solar, of bel naar het gratis nummer 0800 26 803 (werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur) of e-mail naar zonnepanelen@oost-vlaanderen.be.