Naar inhoud

Registreer je op onze website!

Als bezoeker van onze website kun je je registreren. Eenmaal je dat gedaan hebt, kan je je inschrijven op onze gemeentelijke digitale nieuwsbrieven. Als vertegenwoordiger van een vereniging of een bedrijf kan je ook je gegevens beheren. Als Aalterse erkende vereniging kan je bovendien een publicatie aanvragen op de gemeentelijke digitale infoborden of in het gemeentelijk infoblad TotAalter.

Stap I: Het registratieformulier invullen.

Eerst en vooral moet je het registratieformulier op de website invullen. Je persoonlijke gegevens zullen enkel worden gebruikt ter verificatie van je identiteit. Met de gebruikersnaam kun je je later aanmelden op Mijn Aalter. Er wordt automatisch een e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat je ingevuld hebt. In dit bericht word je gevraagd om je persoonlijke account te valideren.

Stap II: De validatie of bevestiging van je persoonlijke account

Klik de link aan in het e-mailbericht dat je van ons ontvangen hebt. Je hoeft dit slechts één keer te doen ter validatie van je account. Op de pagina waarop je terecht komt, kan je je abonneren op één van onze gemeentelijke nieuwsbrieven. Ben je een vereniging of een bedrijf, dan kan je de gegevens van je vereniging of bedrijf beheren. Selecteer op deze pagina je vereniging of bedrijf uit de lijst en klik op de knop.  Na controle van je gegevens door de gemeentelijke administratie, kun je van start gaan met het beheren van de pagina van je vereniging. Je kunt je keuzes nadien altijd via de website beheren.

Stap III: Mijn Aalter

Eenmaal ingelogd verschijnen onderstaande mogelijkheden bij Mijn Aalter:

  • Afmelden
  • Profiel beheren (wachtwoord wijzigen, beheer nieuwsbrieven, beheer vereniging, beheer bedrijf).   

 

Problemen

Lukt het je niet om je te registreren of heb je nog extra vragen, dan kun je altijd terecht bij de cel communicatie en coördinatie.

Indien je erkende vereniging niet in de lijst is opgenomen, gelieve dan contact op te nemen met de gemeentelijke administratie.

Relevante info