Promotie van activiteiten

Gepubliceerd op donderdag 16 januari 2020
Als je lid bent van een erkende Aalterse vereniging, dan kan je activiteiten toevoegen voor publicatie op de gemeentelijke website, de nieuwsbrief, de Aalter-app en sinds kort ook het slim stadsmeubilair.
  • Website: in de ‘Uit In Aalter’-kalender op www.aalter.be/uit. Alle activiteiten die in de Uit In Aalter-kalender verschijnen, worden elke week toegevoegd aan de ‘Uit In Vlaanderen’-kalender op www.uitinvlaanderen.be.
  • Slim stadsmeubilair: de activiteiten zijn te raadplegen via het slim stadsmeubilair, neem zeker eens een kijkje aan één van de infoschermen. De exacte locaties van alle schermen kan je raadplegen via stratenplan.aalter.be > vervolgens klik je op ‘Slim stadsmeubilair’ in de lijst met icoontjes.
  • Aalter-app: onder de knop ‘Agenda’ vind je alle activiteiten van de Aalterse erkende verenigingen. De app kan je downloaden via www.aalter.be/app.
  • Digitale nieuwsbrief: de nieuwsbrief, inclusief activiteiten, wordt elke week verstuurd naar de abonnees. Je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief via www.aalter.be/nieuwsbrieven.
  • Via Mijn Aalter kan je al de gegevens van jouw activiteit doorsturen om te publiceren op deze kanalen. Bovendien krijg je een eigen profielpagina op www.aalter.be/verenigingen, waar je de werking van jouw vereniging kan voorstellen. Al jouw doorgestuurde activiteiten worden ook gelinkt aan deze profielpagina. De bijhorende handleiding om activiteiten toe te voegen vind je via www.aalter.be/mijn-aalter. Meer info via de cel Communicatie en coördinatie, communicatie@aalter.be of tel. 09 325 22 00.