Proeflessen muziek, woord en dans in het Kunstencentrum ArtA’A

Gepubliceerd op maandag 14 september 2020
Sinds dinsdag 1 september 2020 vinden de lessen muziek, woord en dans hun plaats in het gloednieuwe Kunstencentrum, schuin tegenover het station Aalter (Stationsplein 25). De Academie werkt er samen met de bibliotheek en met de cel Cultuur en toerisme.

Wie graag zelf wil kennismaken met de opleidingen muziek, woord of dans, kan terecht tijdens een of meerdere proeflessen in september.

Ben je op zoek naar een mooie, zinvolle, creatieve, verrijkende ... tijdsbesteding? Wil je deel uitmaken van de artistieke bende van het nieuwe Kunstencentrum, maar kom je liever eerst eens proeven? Kom dan zeker eens langs tijdens één van onze proeflessen, nog tot en met zaterdag 26 september 2020!

Een proefles bijwonen?

Hou volgende richtlijnen in gedachte:

  • Een proefles is steeds vrij bij te wonen. Let wel op: eens een klasgroep voor schooljaar 2020-2021 het maximum aantal leerlingen heeft bereikt, kan je er misschien niet meer bij.
  • Wil je zeker zijn van een plaatsje in de les waar jouw interesse naar uitgaat, schrijf je dan nu al online in (maar wacht nog even met betalen). Blijkt na de proefles dat het niet is wat je ervan verwachtte, dan kan je eenvoudig terug uitschrijven door een e-mail te sturen naar academie@aalter.be.
  • Via www.mijnacademie.be/academieaalter maak je een account aan en ben je nu al zeker van een plaatsje voor dit schooljaar.
  • Aan de (jong)volwassenen vragen we om voor de proefles (kennismakingsmoment volwassenen en jongeren) op dinsdag 15 september hun komst te bevestigen via academie@aalter.be.

Meer info en data via www.aalter.be/proeflessen-2020.