Proef van het sporten!

Gepubliceerd op donderdag 28 maart 2019
Heb je interesse in een opbouwende initiatiereeks? In de week van 22 april 2019 gaan we van start met Fit4Life 50+ en Total Body Workout. De lessen zijn een leuke mix van allerhande lichaamsoefeningen op niveau van de deelnemers.

Zijn de grondoefeningen te belastend en ben je een echte waterrat? Dan hebben Aquagym 50+, Start to swim en Start to crawl het ideale programma voor jou!

Online inschrijven

Inschrijven voor de initiatiereeksen kan vanaf maandag 1 april 2019 om 19.00 u via www.aalter.be/multisport. Jouw conditie en zwemtechniek opbouwen via de Start to-reeksen kan door de Aalterse zwemvereniging te contacteren.

Engagement volledige lessenreeks

Je schrijft je in voor de volledige reeks omdat de lessen opbouwend worden gegeven. Weet je niet of de initiatiereeks iets voor jou is? Schrijf je dan in voor de proefles. Valt de les mee, dan kan je je nadien inschrijven voor de volledige reeks. Meer info via www.aalter.be/multisport.

Verschillende sporten uitproberen

Wil je proeven van verschillende sporten en is een opbouwende reeks niets voor jou? Jong en oud kunnen ook sportshoppen in Aalter met de sportkaart.

Enkele wist-je-datjes...

  • In het Sportpark Aalter-centrum vonden er 47 sportorganisaties plaats die werden georganiseerd door externe organisatoren. In totaal kwamen er hiermee zo’n 14.331 deelnemers naar het Sportpark. De externe organisatoren zijn in hoofdzaak Aalterse sportverenigingen, federaties en scholen.

  • In 2018 hebben wij in totaal 102.169 zwemmers in het gemeentelijk zwembad verwelkomd. In vergelijking met 2017 kwamen 5.517 zwemmers meer naar het zwembad.

  • Het totaal aantal middagzwemmers (maandag en donderdag) in 2018 bedroeg 2.302. Dit is een stijging met 106 zwemmers.