Naar inhoud

Doe een Aalterbon cadeau!

Zoek je naar een geschenk voor een speciale gelegenheid? Schuim je winkel na winkel af zonder resultaat? Om je de pakjesstress te besparen en om de lokale economie te ondersteunen, is er nu de Aalterbon: het ideale geschenk voor elke gelegenheid!

Deze cadeaubonnen ter waarde van 10 euro en 25 euro zijn verkrijgbaar in het gemeentehuis. Je kan ze besteden bij meer dan 125 deelnemende handelszaken en zelfstandigen in Aalter (de lijst groeit nog maandelijks), te herkennen aan de Wij aanvaarden de Aalterbon-sticker op de vitrine. Kledingwinkels, cafés, restaurants, kappers... doen mee aan de actie. De cadeaubon blijft één jaar geldig. Ook niet-Aalternaren kunnen de Aalterbon aankopen!

Ontdek nu alle deelnemende handelszaken uit jouw buurt via een handige overzichtskaart.

Aalterbon Online beschikbaar!

Naast de papieren versie is de Aalterbon ook digitaal verkrijgbaar via Talk About. Er zijn bonnen van 10 euro en 25 euro beschikbaar. Let wel op dat je via www.talkabout.vlaanderen zoekt naar alle verkooppunten die de Aalterbon Online accepteren. Die verschillen immers van de lijst met 120 handelaars die de papieren bon aanvaarden.

Handelaar of ondernemer?

Ben je een handelaar of ondernemer en wens je deel te nemen aan dit gratis initiatief? Je kan de Aalterbon als betaalmiddel aanvaarden door het inschrijvingsformulier in te vullen en te bezorgen aan het gemeentebestuur Aalter, Europalaan 22, 9880 Aalter of in te scannen en door te mailen naar economie@aalter.be

Wil je als handelaar of ondernemer Aalterbonnen bestellen? Dan kan via het e-loket. Let op: je dient minstens 10 exemplaren te bestellen.

Hebben klanten betaald met één of meerdere Aalterse cadeaubon(nen)? Vul dan het aanvraagformulier terugbetaling Aalterse cadeaubon in. Geef het formulier, samen met de afscheurbare strook "Gemeente" (linkse strook op de bon) af aan de snelbalie in het gemeentehuis of stuur alles op naar gemeentebestuur Aalter, Europalaan 22, 9880 Aalter. Het afscheurbare strookje "Handelaar" op de cadeaubon kan bewaard worden voor de eigen administratie.

De Aalterbon is een initiatief van het gemeentebestuur Aalter en de Raad Lokale Economie, met ondersteuning van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Praktisch

Economie

Europalaan 22
9880 Aalter

tel. 09 325 22 00
fax 09 325 22 40
e-mail E-loket

Meer info