Naar inhoud

Uitgevoerde werken N44 Knokkeweg - najaar 2011

Nieuwe betonplaten en fundering

De betonplaten ter hoogte van Aalter-Brug hebben op verschillende plaatsen schade opgelopen en zijn aan vervanging toe. Tijdens de werkzaamheden zullen alle beschadigde platen en hun fundering opgebroken en vervangen worden.

Waar en wanneer

De werfzone bevindt zich op de twee rijstroken van de N44 richting E40 tussen de kruispunten van de N44 met de Brugstraat en Ter Walle. De werkzaamheden starten op 5 november 2011 en zullen tot begin december duren. Bij slecht weer kan de timing opschuiven.

Tijdelijke verkeerssituatie

Doorgaand verkeer zal zowel in de richting van Maldegem als in de richting van de E40 kunnen. Elke rijrichting zal één rijstrook ter beschikking hebben in plaats van twee. De tijdelijke verkeerssituatie zal enige hinder veroorzaken voor het verkeer, zeker tijdens de spitsuren.

Verkeer naar industriezone Lakeland

Wie van de E40 komt en naar de industriezone Lakeland wil, kan, zoals anders, afslaan aan de Brugstraat. Wie vanuit Maldegem komt, zal niet kunnen afslaan naar de Brugstraat. Alle weggebruikers moeten verder rijden op de N44 tot aan de rotonde met de Brouwerijstraat om daar te keren. De fietsers die vanuit de richting van Maldegem komen, zullen moeten oversteken aan de Groendreef.

Verkeer vanuit industriezone Lakeland

Het verkeer richting de E40 moet de industriezone verlaten via Ter Walle. Hiervoor wordt Ter Walle uitzonderlijk terug opengesteld. In de straat zal tijdelijk éénrichtingsverkeer gelden. Verkeer richting Maldegem kan enkel via de Brugstraat naar de N44 rijden.

Praktisch

Wegen en domeinen

Europalaan 22
9880 Aalter

tel. 09 325 22 00
fax 09 325 22 40
Domeinen Wegen E-loket